Necessites acollir-te a la Llei de Segona Oportunitat? Si et trobes en una situació de crisi econòmica i tens problemes per a fer front al pagament dels teus deutes amb els creditors, en Anteo podem ajudar-te.

Comptem amb un equip d’advocats especialitzats en procediments concursals. Concretament, en la Llei de Segona Oportunitat, que realitzaran tots els tràmits necessaris per a la reestructuració o cancel·lació dels teus deutes.

successions i herències Barcelona

Per a poder acollir-te a la Llei de Segona Oportunitat, primer hauràs d’intentar un acord extrajudicial de pagament amb els teus creditors. És a dir, negociar les condicions del pagament del deute. I en cas de no arribar a un acord, s’iniciarà el concurs de creditors de persona física.

És un procediment complex que requereix l’assistència i assessorament legal adequat per a dur-ho a terme amb èxit. Confia en nosaltres, els nostres professionals, amb ampli recorregut i experiència en la matèria, estaran encantats d’assessorar-te sobre aquest tema.

Pots contactar amb nosaltres sense compromís per telèfon, per la pàgina web o presencialment en qualsevol dels nostres despatxos. Ens trobaràs a Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Barcelona i Cornellà.

Contacta amb els nostres advocats per a la Llei de Segona Oportunitat

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Serveis d’assessorament per a la Llei de la Segona Oportunitat

  En Anteo sabem que no es tracta d’un procés fàcil i que cada persona l’afronta de manera diferent. Per això, estudiem cada situació amb deteniment i busquem la millor solució per a cada cas. Adaptem els nostres pressupostos a les necessitats particulars de cada client. A més, oferim facilitats de pagament.

  El nostre servei es basa en la professionalitat, confiança i proximitat. T’acompanyem al llarg del procediment. Tindràs contacte directe en tot moment amb els nostres professionals que et mantindran informat contínuament de l’estat del teu patrimoni.

  No ho pensis més. Crida’ns i respira tranquil.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem