Necessites acollir-te a la Llei de Segona Oportunitat? Si et trobes en una situació de crisi econòmica i tens problemes per a fer front al pagament dels teus deutes amb els creditors, en Anteo podem ajudar-te.

Comptem amb un equip d’advocats especialitzats en procediments concursals. Concretament, en la Llei de Segona Oportunitat, que realitzaran tots els tràmits necessaris per a la reestructuració o cancel·lació dels teus deutes.

successions i herències Barcelona

Per a acollir-te a la Llei de Segona Oportunitat primer sol·licitarem al notari de tu domicili o, cas de ser empresari, al Registre Mercantil, el nomenament d’un mediador concursal. Aquest mediador s’encarrega de negociar el deute con tus creditors mitjançant la proposta de quitacions i esperes per a intentar arribar a un acord extrajudicial de pagaments.

Si la proposta de pagaments obté el vot favorable dels creditors s’haurà de pagar el deute segons l’estipulat en aquesta.

En cas de no arribar a un acord amb els creditors, sol·licitarem el concurso consecutiu (concurs de creditors de persona física).

És un procediment complex que requereix l’assistència i assessorament legal adequat per a dur-ho a terme amb èxit. Confia en nosaltres, els nostres professionals, amb ampli recorregut i experiència en la matèria, estaran encantats d’assessorar-te sobre aquest tema.

Pots contactar amb nosaltres sense compromís per telèfon, per la pàgina web o presencialment en qualsevol dels nostres despatxos. Ens trobaràs a Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Barcelona i Cornellà.

Contacta amb els nostres advocats per a la Llei de Segona Oportunitat

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Serveis d’assessorament per a la Llei de la Segona Oportunitat

  En Anteo sabem que no es tracta d’un procés fàcil i que cada persona l’afronta de manera diferent. Per això, estudiem cada situació amb deteniment i busquem la millor solució per a cada cas. Adaptem els nostres pressupostos a les necessitats particulars de cada client. A més, oferim facilitats de pagament.

  El nostre servei es basa en la professionalitat, confiança i proximitat. T’acompanyem al llarg del procediment. Tindràs contacte directe en tot moment amb els nostres professionals que et mantindran informat contínuament de l’estat del teu patrimoni.

  No ho pensis més. Crida’ns i respira tranquil.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.