Si estàs buscant assessories a Castelldefels has arribat al lloc correcte. Anteo disposa de dos despatxos professionals a la ciutat de Castelldefels dedicats a l’assessorament de pimes, autònoms i startups. A més, oferim serveis jurídics com a despatx d’advocats i serveis de gestoria per a particulars.

Acudeix a qualsevol de les nostres dues assessories a Castelldefels per informar-nos de les teves necessitats. T’assignarem un assessor personal per estudiar el teu cas i oferir-te un servei d’assessorament o gestió de la màxima confiança.

assessories a Castelldefels

Sens dubte, el principal actiu de la nostra empresa són els nostres magnífics professionals. Per això, disposem d’un ampli equip d’advocats i assessors especialistes en les diferents àrees de l’assessorament: assessoria fiscal, comptable, jurídica, laboral i financera.

A més, comptem amb una assessories a Barcelona, Cornellà i Esplugues de Llobregat, on t’atendrem amb la mateixa professionalitat. Potser per mobilitat et resulten més properes a la feina o a la teva empresa.

Contacta amb la nostra assessoria a Castelldefels

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Les nostres assessories a Castelldefels

Horari comercial a les nostres assessories:
De dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00.
Divendres de 9:00 a 14:00.

Carrer de Torras i Bages, 12
08860 Castelldefels
936 656 051

Ajuda’ns a seguir millorant deixant-nos la teva opinió en la ubicació de la nostra assessoria del carrer Torras i Bages.

ressenyes anteo Torras i Bages

Fes clic a les estrelles per deixar el teu comentari. Moltes gràcies

Plaça de l’Església, 6 Entr. A
08860 Castelldefels
936 361 842

Ajuda’ns a seguir millorant deixant-nos la teva opinió en la ubicació de la nostra assessoria de Plaça de l’Església.

reseñas anteo Plaza de la Iglesia

Fes clic a les estrelles per deixar el teu comentari. Moltes gràcies

Anteo som una empresa d’assessoria especialitzada en pimes, autònoms i particulars. Rep un servei d’assessorament i gestoria amb les màximes garanties. La nostra àmplia experiència és sens dubte el millor aval per als nostres clients. T’esperem!