Estàs buscant una assessoria a Barcelona? Ja tinguis una empresa o negoci, o necessitis dels nostres serveis com a particular, en Anteo has trobat el teu servei de confiança. El nostre gran valor són els nostres consultors i advocats professionals. Perquè gràcies a la seva experiència i compromís, podem donar un servei d’assessorament integral a pimes, treballadors autònoms, emprenedors i particulars.

Des del nostre despatx professional del carrer Mallorca de Barcelona donem cobertura als nostres clients de centre de la ciutat. Però a més comptem amb assessories per donar cobertura a tota la zona de Baix Llobregat i la província de Barcelona.

assessoria Barcelona

Comptem amb assessories a Cornellà, Esplugues de Llobregat i Castelldefels perquè els nostres clients, contractin el servei que contractin, disposin d’un ventall d’especialistes ampli i amb la millor cobertura geogràfica.

Disposem d’experts en assessoria fiscal, laboral, jurídica, comptable i financera. D’aquesta manera, podem gestionar projectes de molt diferents camps i envergadures. Si vols conèixer-nos envia’ns les teves dades o truca’ns. T’assignarem un assessor perquè t’atengui de forma personalitzada.

Contacta amb la nostra assessoria a Barcelona

933 942 600  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  La nostra assessoria a Barcelona

  Horari comercial a la nostra assessoria:
  De dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00.
  Divendres de 9:00 a 14:00.

  Carrer Mallorca 272, 3ª Plta
  08037 Barcelona
  933 942 600

  Ajuda’ns a seguir millorant deixant-nos la teva opinió en la ubicació de la nostra assessoria del carrer Mallorca.

  ressenyes Anteo Barcelona

  Fes clic a les estrelles per deixar el teu comentari. Moltes gràcies

  L’empresa d’assessoria especialitzada Anteo cobreix totes les necessitats en matèria fiscal, comptable, financera, jurídica i laboral de negocis i particulars. Sens dubte, un servei basat en la dilatada experiència dels nostres consultors professionals. Vine a conèixer-nos!

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.