Precises d’un servei d’assessoria comptable de la màxima confiança? A Anteo Gestió sabem que una comptabilitat ben dissenyada és fonamental per a la gestió de qualsevol empresa.

assessors comptables

El nostre objectiu és que la comptabilitat es converteixi en una eina útil per a la gestió del teu negoci. Per això, posem a la teva disposició el nostre servei d’assessoria comptable perquè, siguis autònom o empresa, puguis aprofitar al màxim els beneficis que genera un bon coneixement del Pla Comptable.

Els nostres serveis en aquesta àrea de l’assessorament s’adapten tant a empreses que requereixen la total externalització del departament administratiu com a aquells negocis que només requereixen d’una millora i seguiment del seu departament comptable. En qualsevol dels dos casos, comptaràs amb un expert assessor comptable.

Des dels nostres despatxos de Barcelona, Castelldefels i Esplugues de Llobregat, atenem la comptabilitat de pimes i treballadors autònoms de tota la província de Barcelona.

Contacta amb els nostres assessors comptables

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  L’assessoria comptable portada al següent nivell

  La funció d’un assessor d’empresa de qualsevol àrea ha de ser sempre aportar valor al negoci. Des d’Anteo no concebem un servei de consultoria o assessorament sense aquesta premissa. Per això, en els nostres serveis d’assessorament comptable sempre oferim un treball analític. L’objectiu és millorar els processos i optimitzar els recursos de la teva empresa o negoci.

  Sens dubte, l’assessoria comptable professional ha de servir al creixement de l’empresa i requereix un tractament personalitzat. Cada negoci té les seves peculiaritats i els models de treball són diferents. En la nostra trajectòria professional hem gestionat i realitzat consultoria comptable a empreses de multitud de sectors i tamanys.

  Ajudarem al teu personal comptable o gestionarem íntegrament la teva comptabilitat, creant i mantenint els teus llibres comptables, assegurant sempre el compliment fiscal. No dubtis a contactar-nos per presentar-nos les teves necessitats comptables quan vulguis. Marcarem una primera reunió per conèixer millor la teva empresa.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.