Precises d’un servei d’assessoria comptable de la màxima confiança? A Anteo Gestió sabem que una comptabilitat ben dissenyada és fonamental per a la gestió de qualsevol empresa.

assessors comptables

El nostre objectiu és que la comptabilitat es converteixi en una eina útil per a la gestió del teu negoci. Per això, posem a la teva disposició el nostre servei d’assessoria comptable perquè, siguis autònom o empresa, puguis aprofitar al màxim els beneficis que genera un bon coneixement del Pla Comptable.

Els nostres serveis en aquesta àrea de l’assessorament s’adapten tant a empreses que requereixen la total externalització del departament administratiu com a aquells negocis que només requereixen d’una millora i seguiment del seu departament comptable. En qualsevol dels dos casos, comptaràs amb un expert assessor comptable.

Des dels nostres despatxos de Barcelona, Castelldefels i Esplugues de Llobregat, atenem la comptabilitat de pimes i treballadors autònoms de tota la província de Barcelona.

Contacta amb els nostres assessors comptables

*Camps obligatoris


Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat
He llegit i accepto els Termes i Condicions

L’assessoria comptable portada al següent nivell

La funció d’un assessor d’empresa de qualsevol àrea ha de ser sempre aportar valor al negoci. Des d’Anteo no concebem un servei de consultoria o assessorament sense aquesta premissa. Per això, en els nostres serveis d’assessorament comptable sempre oferim un treball analític. L’objectiu és millorar els processos i optimitzar els recursos de la teva empresa o negoci.

Sens dubte, l’assessoria comptable professional ha de servir al creixement de l’empresa i requereix un tractament personalitzat. Cada negoci té les seves peculiaritats i els models de treball són diferents. En la nostra trajectòria professional hem gestionat i realitzat consultoria comptable a empreses de multitud de sectors i tamanys.

Ajudarem al teu personal comptable o gestionarem íntegrament la teva comptabilitat, creant i mantenint els teus llibres comptables, assegurant sempre el compliment fiscal. No dubtis a contactar-nos per presentar-nos les teves necessitats comptables quan vulguis. Marcarem una primera reunió per conèixer millor la teva empresa.