L’empresa la formen persones. El capital humà d’un negoci és un dels seus principals actius. Per això, comptar amb un servei d’assessoria laboral és fonamental per a qualsevol negoci. A Anteo assessorem i gestionem tots els tràmits vinculats a les relacions laborals de la teva empresa.

assessors laborals

Cada empresa o negoci és diferent. Per això, cal entendre que el servei d’assessoria laboral ha de ser personalitzat.

T’orientem i ajudem a instaurar la política retributiva, a triar el tipus de contracte i seguretat social més adequada per a cada situació i moment. Gestionem els tràmits entre els treballadors de la teva empresa i l’Administració perquè estiguis sempre al dia de les obligacions empresarials.

Oferim un assessorament laboral permanent per oferir-te una resposta instantània i segura sobre qualsevol dubte que puguis tenir amb la resolució immediata de les teves incidències.

Si encara no comptes amb una assessoria laboral de confiança, posa’t en contacte amb els nostres assessors professionals.

Contacta amb els nostres assessors laborals

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Assessorament en matèria laboral per a empreses, autònoms i particulars

Gràcies a disposar d’un equip multidisciplinari d’assessors laborals i advocats, Anteo donem un servei integral en aquesta àrea. I ho fem tant per a empreses, autònoms, startups i particulars. Perquè totes les parts necessiten cobertura i consell en matèria laboral.

L’assessorament laboral és fonamental, així com la gestió de tràmits, elaboració de contractes de treball, negociació de convenis, etc. Garantir el bon funcionament dels recursos humans de la companyia fa, que com a empresa, pugueu dedicar-vos a l’impuls del negoci.

Per la seva banda, les startups o autònoms, també han de tenir cura de les seves relacions laborals internes. La contractació de perfils aptes que ajudin a desenvolupar el negoci requereix d’una sèrie de mesures fonamentals. La captació del talent només s’aconsegueix amb una estratègia consistent a nivell laboral.

Si tens qualsevol qüestió relacionada o precises assistència en assessoria laboral posa’t en contacte amb els nostres especialistes. T’atendrem amb gust.