Assessoria fiscal, laboral, comptable i
jurídica a Barcelona i Castelldefels

La firma Anteo neix de la unió de diversos despatxos professionals amb més de 30 anys d’experiència en l’assessorament a empreses i autònoms de la zona del Baix Llobregat.

El nostre objectiu és oferir un servei integral als nostres clients, facilitant al màxim totes les gestions que requereixi el seu negoci. Per això, actualment comptem amb un equip de més de 30 professionals en les àrees fiscal, laboral, comptable i jurídica, alguns d’ells especialitzats en matèries tan actuals com els preus de transferència, els plans d’igualtat o la RGPD.

El nostre equip format per advocats, economistes i graduats socials t’ajudarà tant en la gestió de la teva empresa com a nivell particular, proporcionant sempre el millor assessorament.

Si tens dubtes sobre el teu negoci, si necessites solucions per a la teva gestió o si et cal assessorament sobre com fer créixer el teu patrimoni, un acomiadament, una herència… recorda que tenim despatxos a Barcelona, Cornellà, Esplugues i Castelldefels. Nosaltres t’ajudem, nosaltres tenim respostes.

El nostre Equip

La nostra màxima és la proximitat amb el client i l’especialització dels professionals que conformen l’equip d’Anteo format per advocats, economistes i graduats socials amb àmplia experiència en les diferents àrees de treball que oferim.

Tenim l’experiència, tenim l’equip humà i tenim les respostes que la teva activitat professional necessita. Això és el que entenem a Anteo per assessoria integral d’empreses.

Si la teva empresa vol millorar els seus resultats, l’eficiència de la seva organització o simplement gestionar de forma clara i senzilla la seva economia, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

MARÍA DOLORS GAS
MARÍA DOLORS GASAssessora Fiscal
DAVID BERNAL
DAVID BERNALAssessor Fiscal
SUSANA TORRES
SUSANA TORRESGraduada Social
ÁNGEL SANTOS
ÁNGEL SANTOSAdvocat Laboralista
MARÍA JOSÉ CRIADO
MARÍA JOSÉ CRIADO Advocada noves tecnologíes - LOPD
MARC CULUBRET
MARC CULUBRETEconomista
FERNANDO GARRIDO
FERNANDO GARRIDOEconomista
ESTEFANÍA GÓMEZ-CARO
ESTEFANÍA GÓMEZ-CAROAssessora Fiscal
JENNIFER APARICIO
JENNIFER APARICIOAssessora Fiscal-Contable

La nostra forma d’entendre la consultoria es basa en una metodologia de treball orientada al client.

Contacta amb nosaltres