Som un despatx d’advocats amb àmplia experiència en assessoria jurídica per a empreses, autònoms i particulars. Comptem amb un equip d’advocats especialistes en les diferents branques del dret. Treballem per a la defensa i protecció dels teus interessos.

assessors jurídics

T’oferim un servei integral d’assessorament jurídic per al teu negoci. Pots comptar amb els nostres advocats especialistes en dret financer i tributari, dret laboral, dret mercantil o defensa penal.

Des d’Anteo Gestió garantim un assessorament legal solvent i de qualitat perquè només et preocupis de la gestió de la teva empresa. Sens dubte, la nostra experiència com a advocats per a pimes és àmplia i contrastada. Per això, el nostre servei d’assessoria jurídica per a empreses és bàsic per a la seguretat legal del teu negoci.

En el dia a dia d’empreses i corporacions sorgeixen dubtes i problemàtiques relacionades amb la llei i el dret. Comptant amb un despatx d’advocats especialitzat en empreses, dónes la cobertura legal que el teu negoci necessita. Concerta una reunió amb els nostres advocats a Castelldefels, Barcelona o Esplugues de Llobregat.

Contacta amb els nostres assessors jurídics

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Advocats a Castelldefels, Barcelona i Esplugues de Llobregat per la teva assessoria jurídica

A Anteo atenem consultes i casos legals per temes particulars. Els nostres advocats podran prestar-te ajuda jurídica per a casos d’herències o successions, separacions i divorcis, accidents de trànsit i una àmplia llista de necessitats. Posa el teu cas en mans d’advocats experimentats per disposar de solucions a les teves necessitats puntuals en qualsevol tema legal.

Disposem d’oficines al Baix Llobregat i Barcelona per atendre’t d’una forma àgil i personalitzada.

Contracta a una firma d’advocats a l’altura de les circumstàncies per defensar els teus interessos personals. Si t’enfrontes a qualsevol necessitat jurídica, contacta’ns per exposar-nos el teu cas i poder estudiar-lo.