Som un despatx d’advocats amb àmplia experiència en assessoria jurídica per a empreses, autònoms i particulars. Comptem amb un equip d’advocats especialistes en les diferents branques del dret, amb els quals treballem per a la defensa i protecció dels teus interessos.

assessors jurídics

T’oferim un servei d’assessorament jurídic integral per al teu negoci. Pots comptar amb els nostres advocats especialistes per a matèries com a dret financer i tributari, dret laboral, dret mercantil o defensa penal.

Des de Anteo garantim un assessorament legal solvent i de qualitat perquè solament t’hagis de preocupar del veritablement important: el teu negoci. Comptem amb més de 30 anys d’experiència, on hem posat l’enfocament en l’assessorament a PYMES i autònoms. Per això, creiem que el nostre servei d’assessoria legal per a empreses és un instrument essencial per a oferir-te seguretat jurídica a tu i al teu negoci.

En el dia a dia d’empreses i corporacions sorgeixen dubtes i problemàtiques relacionades amb la llei i el dret. Comptar amb un despatx d’advocats especialitzat en empreses com el nostre, et permet comptar amb la cobertura legal que el teu negoci precisa. Concerta una reunió amb els nostres advocats a Castelldefels.

Contacta amb els nostres assessors jurídics

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Advocats a Castelldefels, Barcelona i Esplugues de Llobregat per la teva assessoria jurídica

  En Anteo atenem consultes i casos legals tant per a particulars com per a empreses. El nostre equip multidisciplinari d’advocats podrà prestar-te ajuda jurídica per a casos d’herències o successions, separacions i divorcis, accidents de trànsit, arrendaments, així com qualsevol altre tipus de necessitat legal que puguis tenir. Posa el teu cas en mans d’advocats experimentats perquè puguin assessorar-te de manera individualitzada i efectiva.

  Disposem de diverses oficines tant a Barcelona com al Baix Llobregat per a atendre les teves necessitats de manera àgil i personalitzada. Contacta’ns, nosaltres estudiarem detingudament el teu cas i t’ajudarem.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.