A finals de 2019 el despatx JAP Assessoria s’incorpora de forma definitiva a Anteo. D’aquesta manera, l’assessoria a Cornellà de Llobregat, ajuda a ampliar la presència d’Anteo a la zona del Baix Llobregat i Barcelona.

Empreses, autònoms i particulars poden beneficiar-se dels excel·lents serveis d’assessorament d’Anteo. Actualment el principal valor de la nostra empresa es centra en l’experiència i trajectòria d’un conjunt de professionals altament qualificats. Gestors, consultors i advocats especialitzats es reuneixen a les nostres oficines per tal de donar un servei integral i de màxima responsabilitat.

assessoria Cornellà de Llobregat

Actualment l’estructura de la nostra assessoria a Cornellà, ens permet oferir un servei d’alt valor. Si vols descobrir tot el que podem fer per el teu negoci o per a tu, com particular, no dubtis en contactar amb els nostres especialistes.

I si geogràficament estàs més a prop d’una altra de les nostres ubicacions, no ho dubtis. Som conscients que la proximitat és molt pràctica per als nostres clients quan busquen el tracte personalitzat. A més del nostre despatx professional de Cornellà, disposem d’assessories a Barcelona, Esplugues de Llobregat i Castelldefels. Vine a conèixer-nos!

Contacta amb la nostra assessoria a Cornellà de Llobregat

933 777 951
933 772 961  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Les nostres assessories a Cornellà

  Horari comercial a la nostra assessoria:
  De dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00.
  Divendres de 9:00 a 14:00.

  Passatge Josep Gelabert 2 local
  08940 Cornellà de Llobregat
  933 777 951
  C/ Palma de Mallorca 19
  08940 Cornellà de Llobregat
  933 772 961

  Ajuda’ns a seguir millorant deixant-nos la teva opinió en la ubicació de la nostra assessoria del Passatge Josep Gelabert.

  ressenyes Anteo Cornellà

  Fes clic a les estrelles per deixar el teu comentari. Moltes gràcies

  L’assessoria a Cornellà d’Anteo cobreix totes les necessitats d’empreses, autònoms i particulars en matèria fiscal, laboral, jurídica, comptable i financera. Vine a conèixer un servei basat en la dilatada experiència del nostre equip de professionals. Sens dubte, màxima confiança i compromís.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.