L’assessoria a Esplugues de Llobregat, ECF Escriptori Fiscal i Comptable, s’uneix des de finals de 2019 a Anteo. L’equip de professionals en matèria d’assessoria per a empreses, autònoms i particulars d’Anteo suma l’experiència d’aquest magnífic despatx. A més, ens permet afegir un nou punt de referència per créixer a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Actualment, els nostres assessors d’Esplugues de Llobregat, ofereixen serveis especialitzats de consultoria, assessorament i gestió de forma integral. Els nostres serveis d’assessorament sumen el valor d’un gran grup d’advocats especialistes i assessors. Tot, per donar la millor cobertura i un servei de confiança i de gran responsabilitat.

assessoria Esplugues de Lobregat

Si estaves cercant un servei de gestoria o assessoria a la zona d’Esplugues, no ho dubtis i contacta amb nosaltres. T’assignarem a un assessor perquè valori el teu projecte i les teves necessitats, ja sigui per al teu negoci o com a particular. En cas de necessitar un advocat per a un tema concret t’assignarem un especialista en la matèria que convingui: dret familiar, dret laboral, dret tributari, etc.

A més a més, Anteo compta amb altres assessories repartides per Barcelona i el Baix Llobregat. Si t’és més convenient, acudeix a la nostra assessoria de Barcelona, Cornellà o els nostres dos despatxos de Castelldefels. T’hi esperem!

Contacta amb la nostra assessoria a Esplugues de Llobregat

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

La nostra assessoria a Esplugues

Horari comercial a la nostra assessoria:
De dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00.
Divendres de 9:00 a 14:00.

Avinguda de Cornellà 140, 6A
08950 Esplugues de Llobregat
934 705 410

Ajuda’ns a seguir millorant deixant-nos la teva opinió en la ubicació de la nostra assessoria de l’Avinguda de Cornellà.

ressenyes Anteo Esplugues

Fes clic a les estrelles per deixar el teu comentari. Moltes gràcies

Com ja sabràs, l’assessoria a Esplugues d’Anteo cobreix totes les necessitats d’empreses, autònoms i particulars. I ho fem en totes les àrees de l’assessorament: assessoria fiscal, laboral, jurídica, comptable i financera. Gaudeix d’un servei de la mà de professionals de dilatada experiència. Tractarem el teu projecte amb el màxim compromís.