Si estàs buscant un advocat d’herències al Baix Llobregat, l’equip d’advocats de Anteo compta amb àmplia experiència en planificació patrimonial, testaments, herències i successions. Comprenem que es tracta d’un procediment dolorós i estressant, per això ens posem a la teva sencera disposició per a abordar la situació de la millor manera i et sentis recolzat en tot el camí.

successions i herències Barcelona

Ens adaptem a les teves necessitats i oferim un servei àgil i personalitzat perquè inverteixis el menor temps possible. Entenem la sensibilitat de la situació i oferim facilitats de comunicació. Podem atendre’t en qualsevol dels nostres despatxos situats a Esplugues de Llobregat, Cornellà, Barcelona i Castelldefels. També pots contactar amb els nostres especialistes en herències i successions de manera online o per telèfon.

Avaluarem la teva situació i recollirem la informació necessària per a estudiar el cas i informar-te de totes les possibilitats i viabilitat del procediment. Realitzarem un pressupost concorde i oferirem, si és necessari, facilitats i opcions de pagament. El desenvolupament i gestió del tema s’emportarà amb la màxima professionalitat, informant-te en tot moment dels passos realitzats i l’evolució del cas.

Contacta amb el teu advocat d’herències al Baix Llobregat

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Elaboració de testaments i pactes successoris

  La nostra contínua formació ens permet oferir amplitud de serveis i assessorament integral, donant cobertura en tots els aspectes; elaboració de testaments i pactes successoris, assessorament per a reclamació de la legítima, assessorament i tramitació de l’acceptació o renúncia de l’herència, declaració d’hereus davant la falta de testament, negociació entre hereus, liquidació d’impostos de successions i plusvàlues…

  Un assessorament de confiança és crucial per a evitar conflictes entre hereus i prolongar la situació més enllà del necessari. Si deixes que el nostre equip d’experts en herències t’acompanyi tindràs la certesa que prens la decisió adequada.

  Pots contactar amb nosaltres i un dels nostres advocats especialitzats t’atendrà sense compromís.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.