Gestió Laboral

//Gestió Laboral
Gestió Laboral 2018-11-19T14:39:52+00:00

Assessoria laboral a Barcelona i Castelldefels

L’assessoria i gestió laboral és primordial a l’empresa. El nostre equip t’assessorarà i gestionarà tots els tràmits vinculats amb les relacions laborals de la teva empresa de forma directa i personalitzada perquè no hagis de preocupar-te de res.

T’orientem i ajudem a instaurar la política retributiva, a triar el tipus de contracte i seguretat social més adequada per a cada situació i moment. Gestionem els tràmits entre els treballadors de la teva empresa i l’Administració perquè estiguis sempre al dia de les obligacions empresarials.

Oferim un assessorament laboral permanent per proporcionar una resposta instantània i segura sobre qualsevol dubte que puguis tenir en la resolució immediata de les teves incidències.

Servicio de Gestión Laboral

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias mediante el análisis de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando consideraremos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies