No saps com complir amb el registre de jornada laboral? A Anteo, com a especialistes en assessoria laboral per a empreses, trobaràs un aliat per a aquesta i moltes altres qüestions.

A partir del 12 de maig de 2019 les empreses es veuen en l’obligació de complir amb el Reial Decret-Llei 8/2019 de 8 de març. Per aquest motiu, les empreses han d’adaptar-se per a portar un registre horari de la jornada laboral dels seus treballadors.

servei registre horari empleats

Incomplir amb el registre horari segons marca la llei, està sancionat amb multes econòmiques i altres conseqüències molt negatives per a l’empresari. Per aquest motiu, totes les empreses que no estiguin actuant d’acord amb la legislació han d’adaptar-se immediatament.

Si la teva empresa necessita assessorament en matèria laboral i en l’elaboració i implementació d’un procés de registre de la jornada laboral, posa’t en contacte amb els nostres assessors especialitzats.

Contacta amb els nostres experts en registre de jornada laboral

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Complir amb el registre de la jornada laboral dels treballadors

Totes les empreses han d’adaptar-se a aquesta mesura. O, millor dit, ja haurien d’haver iniciat la seva adaptació a la norma. Ha de dur-se a terme un registre diari de la jornada laboral de totes les persones treballadores per compte d’altri, exceptuant-se únicament els alts directius.

A nivell pràctic, el Reial Decret-Llei 8/2019 no marca un sistema concret per a registrar la jornada laboral dels empleats. Per tant, podria realitzar-se amb mitjans ordinaris, com una fitxa en paper. O també mitjançant qualsevol mètode electrònic dels molts que existeixen.

En aquest sentit, els professionals d’Anteo podran assessorar-te sobre el millor mètode per a dur a terme el registre de jornada laboral dels teus empleats i resoldre’t els dubtes respecte d’alguns col·lectius amb particularitats. Per descomptat, haurà de ser el que millor s’adapti a la teva empresa i als teus procediments de treball. A més, aquest mètode haurà de consensuar-se amb els treballadors i els seus representants legals.

Qualsevol que sigui el mitjà utilitzat, és important que quedi registre del temps de treball de cada empleat. Del seu horari d’entrada i de sortida. I en el cas que l’empleat realitzés interrupcions en la seva jornada de treball, també haurien de quedar reflectides.

Tots els empleats hauran de registrar la seva jornada laboral d’una o d’altra forma, sense importar si ho fan des d’una ubicació concreta o es trobin en desplaçaments.

Els registres horaris haurien de conservar-se durant quatre anys i estar a la disposició de les persones treballadores. Però també, hauran de facilitar-se als funcionaris de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social quan es requereixi.

Compta amb els assessors laborals d’Anteo per a rebre informació sobre els nostres serveis per al compliment del registre de jornada laboral. Estarem encantats d’assessorar-te.