Ets empresari i no saps com complir amb la nova obligació de registre de jornada laboral? En Anteo, com a especialistes en assessoria laboral per a empreses, trobaràs un aliat per a aquesta i moltes altres qüestions.

A partir del 12 de maig de 2019 les empreses es veuen en l’obligació de complir amb el Reial decret llei 8/2019 de 8 de març. Per això, les empreses han d’adaptar-se i portar un registre horari de la jornada laboral dels seus treballadors. Aquesta obligació és aplicable per als treballadors en règim de treball a distància o teletreball.

servei registre horari empleats

Incomplir amb el registre horari Incomplir amb el registre horari segons marca la llei pot implicar sancions econòmiques i d’una altra índole per a l’empresari. Per aquest motiu, totes les empreses que no estiguin actuant d’acord amb la legislació han d’adaptar-se immediatament. Si la teva empresa necessita assessorament en matèria laboral i en l’elaboració i implementació d’un procés de registre de la jornada laboral dels teus empleats, posa’t en contacte amb els nostres assessors especialitzats.

Contacta amb els nostres experts en registre de jornada laboral

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Complir amb el registre de la jornada laboral dels treballadors

  Totes les empreses haurien d’haver portat ja a cap el procés d’adaptació a aquesta normativa. Ha de dur-se a terme un registre diari de la jornada laboral de totes les persones treballadores per compte d’altri, exceptuant-se únicament els alts directius.

  A nivell pràctic, el Reial decret llei 8/2019 no marca un sistema concret per a registrar la jornada laboral dels empleats. Per tant, podria realitzar-se mitjançant mitjans ordinaris (com una fitxa en paper) o també mitjançant qualsevol mètode electrònic dels molts que existeixen.

  En aquest sentit, els professionals de Anteo podran assessorar-te sobre el millor mètode per a dur a terme el registre de jornada laboral dels teus empleats i resoldre’t els dubtes respecte d’alguns col·lectius amb particularitats. Per descomptat, haurà de ser el que millor s’adapti a la teva empresa i als teus procediments de treball. A més, aquest mètode haurà de consensuar-se amb els treballadors i els seus representants legals.

  Qualsevol que sigui el mitjà utilitzat, l’important és que quedi registre del temps de treball de cada empleat, així com del seu horari d’entrada i de sortida. Així mateix, en cas que l’empleat realitzés interrupcions en la seva jornada de treball, també haurien de quedar reflectides en el registre.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.