No saps com complir amb el registre de jornada laboral? A Anteo, com a especialistes en assessoria laboral per a empreses, trobaràs un aliat per a aquesta i moltes altres qüestions.

A partir del 12 de maig de 2019 les empreses es veuen en l’obligació de complir amb el Reial Decret-Llei 8/2019 de 8 de març. Per aquest motiu, les empreses han d’adaptar-se per a portar un registre horari de la jornada laboral dels seus treballadors.

servei registre horari empleats

Incomplir amb el registre horari segons marca la llei, està sancionat amb multes econòmiques i altres conseqüències molt negatives per a l’empresari. Per aquest motiu, totes les empreses que no estiguin actuant d’acord amb la legislació han d’adaptar-se immediatament.

Si la teva empresa necessita assessorament en matèria laboral i en l’elaboració i implementació d’un procés de registre de la jornada laboral, posa’t en contacte amb els nostres assessors especialitzats.

Contacta amb els nostres experts en registre de jornada laboral

*Camps obligatoris


Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Complir amb el registre de la jornada laboral dels treballadors

Totes les empreses han d’adaptar-se a aquesta mesura. O, millor dit, ja haurien d’haver iniciat la seva adaptació a la norma. Ha de dur-se a terme un registre diari de la jornada laboral de totes les persones treballadores per compte d’altri, exceptuant-se únicament els alts directius.

A nivell pràctic, el Reial Decret-Llei 8/2019 no marca un sistema concret per a registrar la jornada laboral dels empleats. Per tant, podria realitzar-se amb mitjans ordinaris, com una fitxa en paper. O també mitjançant qualsevol mètode electrònic dels molts que existeixen.

En aquest sentit, els professionals d’Anteo podran assessorar-te sobre el millor mètode per a dur a terme el registre de jornada laboral dels teus empleats i resoldre’t els dubtes respecte d’alguns col·lectius amb particularitats. Per descomptat, haurà de ser el que millor s’adapti a la teva empresa i als teus procediments de treball. A més, aquest mètode haurà de consensuar-se amb els treballadors i els seus representants legals.

Qualsevol que sigui el mitjà utilitzat, és important que quedi registre del temps de treball de cada empleat. Del seu horari d’entrada i de sortida. I en el cas que l’empleat realitzés interrupcions en la seva jornada de treball, també haurien de quedar reflectides.

Tots els empleats hauran de registrar la seva jornada laboral d’una o d’altra forma, sense importar si ho fan des d’una ubicació concreta o es trobin en desplaçaments.

Els registres horaris haurien de conservar-se durant quatre anys i estar a la disposició de les persones treballadores. Però també, hauran de facilitar-se als funcionaris de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social quan es requereixi.

Compta amb els assessors laborals d’Anteo per a rebre informació sobre els nostres serveis per al compliment del registre de jornada laboral. Estarem encantats d’assessorar-te.