El client particular té el seu lloc en Anteo. Des del nostre despatx oferim serveis de gestoria per a particulars. A més de realitzar la teva declaració de renda o realitzar consultes sobre requeriments de l’administració podràs, per exemple, tramitar herències o successions, iniciar processos judicials en diferents àmbits o realitzar reclamacions administratives.

gestoria particulars

Com a particulars, tots i cadascun de nosaltres tenim obligacions fiscals. El servei més comú que realitzen els nostres gestors són les declaracions de renda, però en Anteo combinem diferents especialitats per a oferir-te tots els serveis de gestoria que com a particular puguis necessitar.

Gràcies a que comptem tant amb gestors professionals com amb advocats especialitzats en diferents àrees legals, tenim la capacitat d’oferir-te un servei integral. Sigui com sigui la qüestió que vulguis tractar demana una cita amb els nostres gestors.

Estudiarem el teu cas i t’oferirem les diferents vies o solucions per a gestionar-lo. No ho dubtis i compta amb Anteo: una gestoria per a particulars de la màxima confiança. T’assignarem un gestor personal per a atendre la teva sol·licitud.

Contacta amb els nostres gestors

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Gestories a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Barcelona

  Anteo compta amb gestories a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Barcelona. Les nostres localitzacions són immillorables, perquè et sigui el més còmode venir a veure’ns. No obstant això, si ho prefereixes, pots cridar-nos, enviar-nos la teva consulta a través de la pàgina web o deixar el teu telèfon i nosaltres et cridarem.

  En les nostres gestories podràs resoldre qualsevol dubte o necessitat que se’t presenti en matèria fiscal, jurídica, laboral, comptable o financera. No dubtis a contactar amb nosaltres per a qualsevol necessitat que puguis tenir. T’esperem!

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et cridem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.