El client particular té el seu lloc en Anteo. Des del nostre despatx oferim serveis de gestoria per a particulars. A més de realitzar la teva declaració de renda o realitzar consultes sobre requeriments de l’administració podràs, per exemple, tramitar herències o successions, iniciar processos judicials en diferents àmbits o realitzar reclamacions administratives.

gestoria particulars

Com a particulars, tots i cadascun de nosaltres tenim unes obligacions fiscals. El servei més comú que realitzen els nostres gestors són les declaracions de renda. Però a Anteo Gestió combinem diferents especialitats per oferir-te un ampli ventall de serveis.

Gràcies al fet que comptem tant amb gestors professionals com amb advocats de diferents especialitats, el nostre servei és integral. Sigui quina sigui la qüestió que vulguis tractar demana una cita amb els nostres gestors.

Estudiarem el teu cas i t’oferirem les diferents vies o solucions per a la seva gestió. No ho dubtis i compta amb una gestoria per a particulars de la màxima confiança. T’assignarem un gestor personal per atendre la teva sol·licitud.

Contacta amb els nostres gestors

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Gestories a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Barcelona

Anteo compta amb dos gestories a Castelldefels, gestories a Cornellà i Esplugues de Llobregat i un altre despatx a Barcelona. Les nostres localitzacions són immillorables, perquè et sigui el més còmode possible fer-nos una visita. Però si ho prefereixes, envia’ns la teva consulta o truca’ns per a un primer contacte.

A les nostres gestories podràs atendre qualsevol necessitat que se’t presenti en matèria fiscal, jurídica, laboral, comptable o financera. A continuació et detallem algunes de les nostres especialitats, però no dubtis a consultar-nos per qualsevol tema. T’hi esperem!