Si estàs interessat en una assessoria per a particulars a Barcelona, has arribat al lloc perfecte. Portem anys anys assessorant multitud de clients particulars. Les gestions que es donen amb més freqüència són les declaracions de la renda o reclamacions del tipus administratiu. Però no sols gestionem això, fem tot tipus de tràmits per als nostres clients. Ens adaptem a tot.

gestoria particulars

Des de Anteo ens esforcem diàriament per a estar al dia dels canvis de normativa que es produeixen en l’àrea fiscal. Per aquest motiu, oferim als nostres clients un gran ventall de serveis per a poder assessorar en tot el que es necessiti.

Això es fa possible perquè comptem amb un equip de gestors formats i amb experiència professional per aquest motiu oferim un servei totalment integral. Sigui com sigui la qüestió que vols tractar demana una cita amb els nostres gestors.

Analitzarem la teva situació i a partir d’aquí t’oferim solucions efectives per a la gestió. No ho dubtis i compta amb nosaltres, t’ajudarem des de la confiança i professionalitat. Així mateix, t’assignarem un gestor personal per a atendre la teva sol·licitud.

Contacta amb la teva gestoria per a particulars a Barcelona

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Gestories a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Barcelona

  La nostra gestoria compta amb diversos despatxos situats en Anteo Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Barcelona. Tria aquella que et quedi més pròxima i veuen a visitar-nos. T’assessorarem en tot el que ens sigui possible i tenint en compte els teus interessos. També pots visitar-nos i contactar amb nosaltres a través de la nostra web, o cridant-nos. Atendrem qualsevol dubte o necessitat en la matèria fiscal, jurídica, laboral, comptable o financera.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.