Ets autònom? Sens dubte, els autònoms sou una part important del teixit empresarial nacional. Per això, a Anteo disposem de serveis especialitzats de gestoria per a autònoms a preus competitius. Els nostres assessors coneixen a la perfecció les necessitats dels treballadors autònoms i per això som capaços d’oferir-te un servei integral perquè simplement et dediquis al teu negoci. I a més ho fem d’una forma personalitzada, perquè no tots els autònoms sou iguals.

gestoria autònoms

Primer de tot, sabem que els autònoms precisen d’una assessoria flexible i sobretot d’un treball de gestió fiscal. Des dels nostres despatxos del Baix Llobregat i Barcelona treballem amb autònoms de diferents sectors i ens adaptem a cada un d’ells, ja que sabem que la flexibilitat és molt valorada pels treballadors autònoms en relació a la seva gestoria de confiança.

En segon lloc, despreocupa’t de tots els tràmits amb Administracions i Ens Públics i centra’t en el teu negoci. Des d’Anteo ens ocupem de que això sigui possible. Et gestionem des de les presentacions de l’IVA trimestral, a la declaració de renda o la presentació dels diferents models que hagis de presentar, i les nòmines dels teus treballadors.

Però a més, ens preocupem pel teu creixement professional i per això t’assessorarem sempre que ho necessitis sobre les vies més adequades per seguir progressant. Vols passar d’autònom a SL? Necessites contractar personal? Vols obrir un negoci local i precises d’assessorament? Sigui quina sigui la teva necessitat com a autònom, Anteo hi serà per assessorar-te.

Contacta amb els nostres assessors per a autònoms

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Gestories per a autònoms a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Barcelona

Anteo ofereix cobertura per a tots els autònoms de Barcelona i Baix Llobregat gràcies als nostres 5 despatxos repartits per diferents municipis. Vine a visitar-nos a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat o Barcelona i t’informarem de tot. Si vols canviar de gestoria o estàs pensant per primera vegada a donar-te d’alta d’autònom, compta amb Anteo per al teu projecte de negoci.

Les gestories d’Anteo compten amb professionals capacitats per assessorar-te en matèria fiscal, jurídica, laboral, comptable o financera. Despreocupa’t comptant amb un servei de gestoria per a autònoms de la màxima confiança.