Ets autònom? Sens dubte, els autònoms sou una part essencial del teixit empresarial del nostre país. Per a ajudar-vos a treure el vostre negoci endavant, en Anteo disposem de serveis especialitzats de gestoria per a autònoms a preus competitius. Fruit de més de 30 anys d’experiència en el sector, els nostres assessors coneixen a la perfecció les necessitats dels treballadors autònoms i per això som capaços d’oferir-te un servei integral perquè solament t’hagis de preocupar del veritablement important: el teu negoci. A més, t’assessorem d’una forma personalitzada, perquè cada autònom és diferent i les seves necessitats també ho són.

gestoria autònoms

Sabem que els autònoms preciseu d’una assessoria flexible i, sobretot, d’una adequada gestió fiscal. És per això que, des dels nostres despatxos del Baix Llobregat i Barcelona, treballem braç a braç amb autònoms de diferents sectors i ens adaptem a cadascun d’ells per a guanyar-nos la seva confiança.

Des de Anteo treballem perquè et puguis despreocupar de tots els tràmits Administratius amb Ens Públics i et centris únicament en el teu negoci. Et gestionem les presentacions de l’IVA trimestral, la declaració de renda o els diferents models fiscals, així com les nòmines dels teus treballadors.

Però a més, ens preocupem pel teu creixement professional i per això t’acompanyarem i assessorarem de la manera més adequada sempre que ho necessitis per a continuar progressant. Vols passar d’autònom a SL? Necessites contractar personal? Obriràs un negoci o un local i precises d’assessorament? Sigui com sigui la teva necessitat com a autònom, Anteo sempre serà aquí per a assessorar-te.

Contacta amb els nostres assessors per a autònoms

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Gestories per a autònoms a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Barcelona

  Anteo ofereix cobertura per a tots els autònoms de Barcelona i Baix Llobregat gràcies als nostres 5 despatxos repartits per diferents municipis. Crida’ns o veuen a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines de Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat o Barcelona i t’informarem de tot el que necessitis saber. Si vols canviar de gestoria o estàs pensant per primera vegada a donar-te d’alta d’autònom, compta amb Anteo per al teu projecte empresarial.

  Les gestories de Anteo compten amb professionals capacitats per a assessorar-te en matèria fiscal, jurídica, laboral, comptable o financera. Despreocupa’t comptant amb un servei de gestoria per a autònoms de la màxima confiança i qualitat.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et cridem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.