Estàs interessat en una gestoria per a autònoms a Castelldefels? Ets autònom? Sens dubte cada vegada més les persones decideixen emprendre els seus propis camins pel que es tornen autònoms. Des del nostre despatx oferim tot tipus de serveis a un preu econòmic i competent en el mercat. El nostre equip d’experts professionals en l’àrea coneix les necessitats dels autònoms per aquest motiu, oferim un servei integral que et permetrà centrar-te en el teu projecte. El servei és totalment personalitzat per a cada persona.

gestoria autònoms

Comptem amb l’experiència acumulada durant anys en les gestions d’autònoms. Ens adaptem a cada situació personal per a oferir un servei d’allò més personalitzat. Per als autònoms és necessari una assessoria totalment flexible i que treballi de nivell fiscal. Per això des de Anteo Gestió som flexibles i ajudem als nostres clients en tots els dubtes que els sorgeixen. Ens basem principalment en la confiança amb el client per a donar un servei totalment satisfactori.

Gràcies a l’assessorament dels autònoms, pots deixar a un costat els tràmits amb Administracions i Ens Públics i centra’t en el teu negoci. El nostre equip treballa totes les gestions que necessitis perquè estiguis molt més tranquil i et sigui molt més fàcil portar el teu negoci. A més, et gestionem l’IVA trimestral, nòmines de treballadors, declaracions de la renda, entre altres.

T’acompanyarem en el desenvolupament del projecte i t’ajudem a créixer professionalment. El nostre assessorament es basa a oferir solucions eficaces als autònoms perquè continuïn progressant. Sigui com sigui la teva necessitat, des de Anteo t’assessorem.

Contacta amb la teva gestoria per autònoms a Castelldefels

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Gestories per a autònoms a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Barcelona

  Anteo ofereix cobertura per a tots els autònoms de Barcelona i Baix Llobregat gràcies als nostres 5 despatxos repartits per diferents municipis. Podràs accedir als nostres serveis mitjançant web, per trucada telefònica o presencialment en el despatx que més pròxim et quedi.

  Si estàs pensant a donar-te d’alta com a autònom en Anteo no dubtis a contactar amb un dels nostres despatxos i t’atendrem encantats. Des dels nostres despatxos comptem amb un equip professional que t’assessorarà tant en matèria fiscal, com a jurídica, laboral, comptable o financera. T’oferim un servei integral i des de la plena confiança.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.