Necessites una gestoria per a autònoms a Barcelona? Vols fer-te autònom però no saps com? Necessites ajuda per a portar el teu negoci legalment? Des de Anteo Gestió comptem amb una experiència acumulada durant anys que ens permet assessorar-te en el que necessitis com a autònom. Coneixem les necessitats i com s’han de gestionar. El nostre servei és integral i personalitzat perquè cada autònom és diferent.

gestoria autònoms

Des de Anteo Gestió ens emmotllem a les necessitats dels nostres clients autònoms. Som conscients que es necessita molta flexibilitat per a aquests casos tan personals per això ens emmotlleu-vos al que sigui necessari. Treballem a nivell fiscal sempre estant al dia de les variacions en les normatives vigents. Oferim un servei totalment personalitzat i pròxim per a generar la màxima confiança amb el client.

Podràs estar tranquil davant els tràmits amb Administracions i Ens Públics ja que nosaltres ens fem càrrec de gestionar-los. Podràs centrar-te únic i exclusivament en el teu projecte. Gestionem els IVAS, declaracions de renda, nòmines, entre altres.

Així mateix, ens preocupem pel teu creixement a nivell professional i t’oferim solucions eficaces que t’ajudin a progressar en el teu negoci. El nostre servei es basa en els interessos del client per això sempre t’oferirem el que sigui més beneficiós per a tu i el teu negoci. Qualsevol dels dubtes que puguin generar-se quan penses en la paraula autònom, nosaltres t’ajudem a resoldre-la sense problema.

Contacta amb la teva gestoria per a autònoms a Barcelona

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Gestories per a autònoms a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Barcelona

  Trobaràs els nostres despatxos a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat o Barcelona, localitza el que més pròxim quedi de la teva zona i visita’ns. T’informem davant qualsevol dubte que et sorgeixi. Si tens al cap donar-te d’alta com a autònom no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’assessorarem encantats.

  Tindrem en compte els teus interessos i a partir d’aquí t’oferirem solucions efectives. Comptem amb un equip de professionals que podran assessorar-te en la matèria fiscal, laboral, comptable, jurídica o financés. Per tant, comptaràs amb un assessorament d’allò més complet. Per a nosaltres la confiança i satisfacció del client sempre és el primer.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.