En el context actual en què ens enfrontem a la pandèmia de Covid-19, hem de tenir en compte que s’han alterat una gran quantitat de terminis administratius en matèria mercantil. Això, tanmateix, no eximeix de dipositar els Comptes Anuals en el Registre Mercantil als subjectes que per llei estan obligats a això.

En Anteo comptem amb un equip format i especialitzat que t’assessorarà en funció del tamany de la teva empresa. De manera que analitzem quins comptes són les que s’han de presentar: ordinàries, abreujades, per a microempreses, etc. i quins terminis tens per a això.

gestoria autònoms

 
 

Si ets subjecte obligat a dipositar els Comptes Anuals (Societats Anònimes, les Societats de Responsabilitat Limitada, les Comanditàries per accions o de garantia recíproca, les entitats gestores de plans de pensions i qualsevol empresari) has de saber que la seva presentació fora de termini pot derivar en una sanció imposada pel Registre Mercantil que oscil·la entre els 1.200 i els 60.000 euros, per la qual cosa és especialment important tenir en compte les modificacions legals que s’han produït i conèixer els nous terminis per a la formulació, aprovació i dipòsit de Comptes Anuals.

Contacta amb la teva assessoria per a comptes anuals

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Comptes anuals de l’exercici 2019

  Per tot això, en virtut de la crisi sanitària en la qual ens hem vist embolicats i tenint en compte, sobretot, els RD-Llei 8/2020 de 17 de març, i RD-Llei 19/2020 de 26 de maig, els terminis per a formular i aprovar els comptes anuals de l’exercici 2019 han quedat tal com es detallen a continuació:

  De l’1 de juny de 2020 al 31 d’agost de 2020: Formulació dels Comptes Anuals.
  Del 31 d’agost de 2020 al 31 d’octubre de 2020: Aprovació dels Comptes Anuals.
  Fins al 30 de setembre de 2020: Legalització de Llibres Oficials.
  El 30 de novembre de 2020: Data límit per a dipositar els Comptes Anuals.

  Per consegüent i per a garantir la seva correcta formulació, aprovació i presentació, evitant així les sancions esmentades, des de Anteo t’ajudarem a complir amb la normativa vigent respectant els terminis anteriorment assenyalats. Pots cridar-nos o visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines a Barcelona, Castelldefels, Esplugues o Cornellà, estem a la teva plena disposició. Contacta’ns!

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.