Necessites posar la teva declaració de la Renda 2019 en mans d’especialistes? En Anteo comptem amb un gran equip d’assessors fiscals professionals que en aquestes dates ja estan treballant en les declaracions del passat exercici fiscal. Fes la teva declaració de Renda i Patrimoni amb nosaltres.

declaració de la Renda 2019

Des del dia 1 d’abril la campanya de la Renda 2019 ve marcada amb certes novetats. Aquest any 2020 la declaració de la Renda 2019 té com a termini de presentació fins al pròxim 30 de juny. De totes maneres, et recomanem realitzar el teu estudi el més aviat possible perquè si la declaració surt a pagar, i vols optar per la domiciliació bancària, el termini finalitzaria el 25 de juny.

Si tens dubtes per a la presentació de la teva declaració pots comptar amb la nostra xarxa de despatxos professionals a Barcelona i el Baix Llobregat. Actualment, donada la situació d’estat d’alarma estem facilitant les gestions sobre les declaracions de Renda 2019 online i de manera telemàtica. Els nostres professionals et sol·licitaran la documentació per a poder calcular el teu resultat i t’informaran de tot pel mitjà que vulguis.

En Anteo trobaràs un servei personalitzat i de qualitat. Deixa’t assessorar pels nostres professionals i aconsegueix el millor resultat segons el teu cas concret. T’esperem!

Contacta’ns i posem-nos en marxa amb la teva declaració de la Renda 2019

En aquests moments difícils que vivim durant l’estat d’alarma, podrem assessorar-te amb un servei de rendes online o a distància si no pots sortir de casa.

*Camps obligatoris


Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Aspectes importants en la declaració de la Renda 2019

A més de les qüestions habituals que cal tenir en compte en l’elaboració de la declaració de renda, en aquest 2020 hi ha diverses novetats. Haurem de tenir-les en compte i aprofitar al màxim totes les deduccions possibles.

En el nostre article La campanya de la Renda ja és aquí, trobaràs més detalls sobre aquest tema. L’Agència Tributària, com cada any, ens recorda la importància i la necessitat d’actualitzar les dades de la persona declarant: estat civil, naixements, defuncions, etc. Això és clau per a evitar sancions en la Renda d’enguany i sempre.

Com a novetat important, hem de destacar que enguany la quantitat màxima per a no declarar es situa en els 22.000 euros en el cas d’un únic pagador o quan tenint diversos pagadors, els imports rebuts del segon i altres pagadors no sumin més de 1.500€ . En el cas que els rendiments procedeixin de dos o més pagadors, la xifra se situa en 14.000 euros. Existeixen altres condicions a tenir en compte sobre les que els nostres assessors poden informar-te.

També, en el cas de les rendes més baixes, serà necessari revisar minuciosament els rendiments perquè existeixen importants rebaixes fiscals aplicables en la declaració de la Renda 2019.

Altres punts a tenir en compte seran els següents:

  • Deduccions per adquisició d’habitatge habitual.
  • Deduccions per lloguer d’habitatge habitual.
  • Gravàmens especials sobre premis de loteries i apostes.
  • Possibilitat de deducció per la inversió en empreses de recent creació.
  • Cònjuge amb discapacitat a càrrec.
  • Família nombrosa.

Si vols tenir la màxima seguretat en la presentació de la teva declaració de Renda 2019, compta amb Anteo i el nostre equip. Recorda que disposem de despatxos a Barcelona, Castelldefels, Cornellà i Esplugues de Llobregat. I que, a més a més, podrem atendre’t per telèfon o correu electrònic. Contacta’ns quan vulguis.