Necessites posar la teva Declaració de la Renda o de patrimoni en mans d’especialistes? En Anteo comptem amb un gran equip d’assessors fiscals professionals amb àmplia experiència que en aquestes dates ja estan treballant en les declaracions de renda relatius tant a aquest com al passat exercici fiscal. Confia en un despatx amb més de 30 anys d’experiència per a fer la teva declaració de la Renda i Patrimoni.

declaració de la Renda 2019

La campanya de la Renda varia d’un any a un altre, però sol donar principi a inicis d’abril i finalitzar al voltant de finals del mes de juny. Si tens qualsevol dubte en la presentació de la teva declaració de la renda o patrimoni, o necessites un gestor que t’ajudi en la confecció d’aquestes declaracions, pots comptar amb nosaltres. Disposem de despatxos professionals a Barcelona i el Baix Llobregat. Els nostres professionals et sol·licitaran la documentació que necessitin per a poder calcular el teu resultat i t’informaran de tot el que hagis de conèixer durant el procés.

En Anteo ens esforcem per oferir un servei personalitzat, pròxim i de gran qualitat procurant, al seu torn, el major estalvi fiscal per als nostres clients. Deixa’t assessorar pels nostres professionals i obtingues el millor resultat segons el teu cas concret. T’esperem!

Contacta’ns per la declaració de renda i de patrimoni

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Aspectes importants en la Declaració de la Renda i de Patrimoni

  A més de les qüestions habituals que cal tenir en compte en la confecció de la declaració de renda, enguany existeixen diverses novetats que haurem de tenir en compte per a poder aprofitar al màxim totes les deduccions possibles.

  Entre molts altres aspectes, l’Agència Tributària, com cada any, ens recorda la importància i la necessitat d’actualitzar les dades de la persona declarant: estat civil, naixements, defuncions, etc. Això és clau per a evitar sancions a l’hora de confeccionar la declaració d’enguany.

  Altres punts a tenir en compte seran els següents:

  • Deduccions per adquisició d’habitatge habitual.
  • Deduccions per lloguer d’habitatge habitual.
  • Gravàmens especials sobre premis de loteries i apostes.
  • Possibilitat de deducció per inversió en empreses de recent creació.
  • Cònjuge amb discapacitat a càrrec.
  • Família nombrosa.

  Si vols tenir la màxima seguretat en la presentació de la teva declaració de Renda d’enguany, compta amb Anteo i el nostre equip. Recorda que disposem de despatxos a Barcelona, Castelldefels, Cornellà i Esplugues de Llobregat. I que a més podrem atendre’t per telèfon o correu electrònic. No ho dubtis, Contacta’ns!

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.