Si estàs interessat en una assessoria per a startups i emprenedors a Castelldefels, des de Anteo Gestió ens encanta assessorar emprenedors. Acumulem una llarga experiència durant anys a ajudar a emprendre projectes reeixits. És molt important que per a això comptis amb una bona gestió.

assessoria startups

Per als nostres clients comptem amb servei totalment personalitzat ja que cada projecte és diferent. Tenim sempre en compte els teus interessos i la situació des de la qual parts. El nostre objectiu principal és acompanyar al client des de l’inici del projecte assessorant-lo sobre els passos que ha de donar correctament per a l’inici de l’activitat. També evitem costi el que costi que tingui despeses innecessàries pel que el projecte serà el més rendible possible.

En el nostre despatx t’ajudarem a establir un pla de finançament correctament. Comptem amb un equip d’economistes professionals que t’ajudaran i t’assessoraran de la millor manera possible. T’informarem de tot el que has de saber perquè puguis començar amb el teu negoci.

Contacta amb els nostres assessors d’startups

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  L’assessoria a emprenedors i startups o empreses de recent creació és una de les nostres especialitats.

  Com a assessors ens encanta fer costat als emprenedors que tenen el desig per aconseguir els seus objectius. Ens apassiona bolcar-nos en aquests projectes en els quals es manifesta molta il·lusió i sentiment per part del client.

  Analitzarem totes les possibles vies perquè l’arrencada del projecte sigui d’allò més rendible possible. No oblidis que per a començar necessitaràs disposar d’una certa quantitat econòmica, nosaltres ens ocupem que es minorin les despeses i que evitem els innecessaris.

  Per tots aquests motius, des de Anteo posem a la teva disposició un servei d’allò més personalitzat i on es generi confiança entre l’assessor i el client. Volem ser part del projecte.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.