Vols constituir una societat i no saps com fer-ho? En Anteo comptem amb un equip d’advocats especialitzats des de fa anys en Constitució de Societats, que estaran encantats d’assessorar-te i acompanyar-te durant tot el procediment.

La primera decisió a prendre és quin tipus de societat vols constituir (Societat Civil, Societat Cooperativa, Societat de Responsabilitat Limitada, Societat Anònima, etc.). Nosaltres, segons les teves necessitats, t’ajudarem a triar la tipologia de l’entitat que més s’adapti al que precises.

successions i herències Barcelona

Pots contactar amb qualsevol dels nostres despatxos situats a Barcelona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat i Cornellà, i és necessari que acudeixis amb la següent informació:

 • Denominació de la societat.
 • Fundadors
 • Objecte social, és a dir, les activitats que realitzarà.
 • Domicili
 • Capital social.
 • Forma d’administració (administrador únic, administradors solidaris o mancomunats o consell d’administració).

Els nostres advocats s’encarregaran d’obtenir la documentació restant necessària, com ara el certificat negatiu de denominació social, i de la redacció de tots els escrits precisos, com ara els estatuts socials de l’empresa, els pactes de socis i l’escriptura de constitució.

Contacta amb els nostres advocats per a la Constitució de Societats

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Serveis d’assessorament per a la Consitució de Societats

  1. Consulta prèvia: Elecció de la mena de societat, senyalització de les participacions socials, definició de l’objecte social, determinació del capital social, de la forma d’administració…
  2. Registrar el nom de l’empresa: Obtenció davant el Registre Mercantil Central de la certificació negativa de la denominació social, document que acredita que el nom triat per a la teva societat no el té cap altra.
  3. Elaboració dels documents: Redacció dels estatuts socials, dels pactes de socis, de l’escriptura de constitució, etc.
  4. Signatura de l’escriptura de constitució davant notari: Preparació, supervisió, coordinació de tota l’operació i acompanyament a la signatura notarial.
  5. Liquidació de l’Impost sobre Transmissions Patrimonials (ITP) i Actes Jurídics Documentats (AJD) davant la Delegació d’Hisenda de la Comunitat Autònoma corresponent.
  6. Inscripció en el Registre Mercantil de la província en la qual s’ha establert el domicili social de la societat.
  7. Tràmits en Hisenda: Declaració censal i alta en l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE).
  8. Tràmits en la Seguretat Social: Inscripció de l’empresa en la Seguretat Social.

  Els nostres serveis es basen en la professionalitat, proximitat i confiança. En tot moment tindràs contacte directe amb els nostres experts que et mantindran informat contínuament de l’estat de la constitució de la teva societat.

  Crida’ns o deixa’ns el teu número de telèfon perquè nosaltres ho fem.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.