Estàs interessat en la Constitució de Societats a Cornellà, no saps on has d’acudir? En Anteo trobaràs tot l’assessorament que necessites, perquè disposaràs d’un equip d’experts i amb una llarga experiència en la Constitució de Societats. Crida’ns o visita’ns i t’atendrem encantats.

Per a començar, és important que sàpigues quin tipus de societat vols constituir, nosaltres t’ajudem i t’informem perquè prenguis la decisió de manera coherent i encertada. Triarem la que més s’adapti a les teves necessitats.

successions i herències Barcelona

Visita’ns o contacta amb nosaltres en qualsevol dels nostres despatxos situats a Castelldefels, Cornellà, Barcelona o Esplugues, el que quedi més prop de tu. És important que ens proporcionis la documentació següent:

 • Denominació de la societat.
 • Fundadors
 • Objecte social, és a dir, les activitats que realitzarà.
 • Domicili
 • Capital social.
 • Forma d’administració (administrador únic, administradors solidaris o mancomunats o consell d’administració).

Els nostres advocats s’encarregaran d’obtenir la documentació restant necessària, com ara el certificat negatiu de denominació social, i de la redacció de tots els escrits precisos, com ara els estatuts socials de l’empresa, els pactes de socis i l’escriptura de constitució.

Contacta amb els nostres advocats per a la Constitució de Societats

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Serveis d’assessorament per a la Consitució de Societats

  1. Consulta prèvia: Elecció de la mena de societat, senyalització de les participacions socials, definició de l’objecte social, determinació del capital social, de la forma d’administració…
  2. Registrar el nom de l’empresa: És important obtenir el certificat davant el Registre Mercantil Central. Aquest document servirà per a protegir el nom de la teva empresa i assegurar-se que no hi ha una altra amb el mateix nom.
  3. Elaboració dels documents: Redacció dels estatuts socials, dels pactes de socis, de l’escriptura de constitució, etc.
  4. Signatura de l’escriptura de constitució davant notari: Preparació, supervisió, coordinació de tota l’operació i acompanyament a la signatura notarial.
  5. Liquidació de l’Impost sobre Transmissions Patrimonials (ITP) i Actes Jurídics Documentats (AJD) davant la Delegació d’Hisenda de la Comunitat Autònoma corresponent.
  6. Inscripció en el Registre Mercantil de la província en la qual s’ha establert el domicili social de la societat.
  7. Tràmits en Hisenda: Declaració censal i alta en l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE).
  8. Tràmits en la Seguretat Social: Inscripció de l’empresa en la Seguretat Social.

  Volem facilitar-te i informar-te de tot el que es necessita per a constituir una societat. Per a nosaltres és molt important la tranquil·litat i satisfacció dels nostres clients per això treballem sota la professionalitat i la confiança. A més, et mantindrem informat amb continuïtat.

  No dubtis a contactar amb nosaltres, o deixa’ns el teu número de telèfon i et cridarem en la màxima brevetat possible.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.