Estàs interessat en la Constitució de Societats a Esplugues de Llobregat? Si necessites assessorament sobre això, en Anteo disposaràs d’un equip d’advocats experts que t’ajudessin a constituir una Societat. Crida’ns o visita’ns i t’atendrem encantats.

Una de les primeres coses que has de tenir clar és quin tipus de Societat estàs interessat a Constituir. El nostre equip d’advocats podrà informar-te perquè prenguis la decisió que més s’ajusti a les teves necessitats. Així mateix, que sigui coherent i encertada.

successions i herències Barcelona

Contacta amb nosaltres via en online o bé, de manera presencial en qualsevol dels nostres despatxos situats a Castelldefels, Barcelona, Cornellà i Esplugues de Llobregat. Abans t’informem que hauràs d’aportar la següent documentació:

 • Denominació de la societat.
 • Fundadors
 • Objecte social, és a dir, les activitats que realitzarà.
 • Domicili
 • Capital social.
 • Forma d’administració (administrador únic, administradors solidaris o mancomunats o consell d’administració).

Els nostres advocats s’encarregaran d’obtenir la documentació restant necessària, com ara el certificat negatiu de denominació social, i de la redacció de tots els escrits precisos, com ara els estatuts socials de l’empresa, els pactes de socis i l’escriptura de constitució.

Contacta amb els nostres advocats per a la Constitució de Societats a Esplugues de Llobregat

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Serveis d’assessorament per a la Consitució de Societats

  1. Consulta prèvia: Elecció de la mena de societat, senyalització de les participacions socials, definició de l’objecte social, determinació del capital social, de la forma d’administració…
  2. Registrar el nom de l’empresa: És important obtenir el certificat davant el Registre Mercantil Central. Aquest document servirà per a protegir el nom de la teva empresa i assegurar-se que no hi ha una altra amb el mateix nom.
  3. Elaboració dels documents: Redacció dels estatuts socials, dels pactes de socis, de l’escriptura de constitució, etc.
  4. Signatura de l’escriptura de constitució davant notari: Preparació, supervisió, coordinació de tota l’operació i acompanyament a la signatura notarial.
  5. Liquidació de l’Impost sobre Transmissions Patrimonials (ITP) i Actes Jurídics Documentats (AJD) davant la Delegació d’Hisenda de la Comunitat Autònoma corresponent.
  6. Inscripció en el Registre Mercantil de la província en la qual s’ha establert el domicili social de la societat.
  7. Tràmits en Hisenda: Declaració censal i alta en l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE).
  8. Tràmits en la Seguretat Social: Inscripció de l’empresa en la Seguretat Social.

  Des d’Anteo li donem prioritat a la satisfacció del client. Per això, treballem diàriament per a mantenir-nos actualitzats en totes les novetats en relació a la normativa vigent. T’informem de tot el que necessitis saber i procedim perquè puguis constituir una societat de manera correcta i professional. Comptem amb una llarga experiència acumulada durant anys i sabem què s’ha de fer. No dubtis a contactar amb nosaltres i t’atendrem en la màxima brevetat possible.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.