Estàs interessat en la Constitució de Societats a Barcelona? Si no saps per on començar, has aterrat en el lloc perfecte. Des de Anteo comptem amb un equip professional per a l’àrea mercantil, laboral, comptable, fiscal i jurídica. Un equip que t’ajudarà i assessorarà en tot el que necessitis per a constituir una societat. T’acompanyarem durant tot el procediment.

Una de les primeres decisions que has de tenir clares és quin tipus de societat constituiràs. A partir d’aquí i ajustant-nos a les teves necessitats estudiarem i t’informarem vaig sobrar quina és la identitat que més s’ajusti als teus propòsits. Aquesta decisió és de les més importants, per això, és important que vagis de la mà d’un expert professional.

successions i herències Barcelona

Posa’t en contacte amb qualsevol dels nostres despatxos situats a Barcelona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat i Cornellà, i és necessari que acudeixis amb la següent informació:

 • Denominació de la societat.
 • Fundadors
 • Objecte social, és a dir, les activitats que realitzarà.
 • Domicili
 • Capital social.
 • Forma d’administració (administrador únic, administradors solidaris o mancomunats o consell d’administració).

La resta de documentació ens encarregarem d’obtenir-la. Així mateix, el certificat negatiu de denominació social, i de la redacció de tots els escrits precisos, com ara els estatuts socials de l’empresa, els pactes de socis i l’escriptura de constitució.

Contacta amb els nostres advocats per a la Constitució de Societats a Barcelona

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Serveis d’assessorament per a la Consitució de Societats

  1. Consulta prèvia: Elecció de la societat que triaràs, indicar quants participants socials hauran, definició de l’objecte social, etc.
  2. Registrar el nom de l’empresa: Obtenció davant el Registre Mercantil Central de la certificació negativa de la denominació social, document que acredita que el nom triat per a la teva societat no el té cap altra.
  3. Elaboració dels documents: Redacció dels estatuts socials, dels pactes de socis, de l’escriptura de constitució, etc.
  4. Signatura de l’escriptura de constitució davant notari: Preparació, supervisió, coordinació de tota l’operació i acompanyament a la signatura notarial.
  5. Liquidació de l’Impost sobre Transmissions Patrimonials (ITP) i Actes Jurídics Documentats (AJD) davant la Delegació d’Hisenda de la Comunitat Autònoma corresponent.
  6. Inscripció en el Registre Mercantil de la província en la qual s’ha establert el domicili social de la societat.
  7. Tràmits en Hisenda: Declaració censal i alta en l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE).
  8. Tràmits en la Seguretat Social: Inscripció de l’empresa en la Seguretat Social.

  Te ofrecemos un servicio completo y basado en la experiencia. Para nosotros lo primero es la profesionalidad, la proximidad y la confianza de nuestros clientes. Un servicio personalizado para el cliente y basado en sus intereses. Mantendrás el contacto directo con nuestros expertos que te informarán te todas aquellas novedades que vayan surgiendo.

  No dudes en ponerte en contacto con nosotros o dejar tu número de teléfono en nuestro formulario para que nos pongamos en contacto contigo.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.