El concurs de creditors és una solució legal dirigida a aquelles empreses amb problemes de liquiditat i solvència que no poden fer front al pagament dels seus deutes a la data de venciment.

La solució per a aquesta situació d’inestabilitat econòmica no necessàriament ha de ser la liquidació i tancament de l’empresa. A vegades és possible aconseguir un acord amb els creditors per a reduir o condonar els deutes i així donar continuïtat al teu negoci.

successions i herències Barcelona

Et trobes en aquesta situació?

En ANTEO volem ajudar-te. El nostre equip d’advocats concursalistes estudiaran amb deteniment el teu cas. T’oferim assessorament personalitzat perquè puguis fer front a aquesta situació de crisi empresarial de la millor manera possible.

El nostre servei es basa en la transparència, diàleg i tracte pròxim amb el client. Treballem i ens esforcem per trobar la solució més viable, eficaç i beneficiosa per als teus interessos.

Contacta la nostra assessoria per al concurs de creditors

93 665 60 51



    Desitjo subscriure'm a la newsletter.
    He llegit i accepto la Política de Privacitat*
    He llegit i accepto els Termes i Condicions*

    Sabies que existeixen dos tipus de concurs de creditors?

    En funció de qui sol·liciti el concurs de creditors podem diferenciar:

    • Concurs voluntari. La sol·licitud la presenta el propi deutor en situació d’insolvència, ja sigui actual o imminent.

    El concurs voluntari és un deure per a l’empresari. Si no ho sol·licita en el termini de 2 mesos des que va tenir, o va poder tenir, coneixement de la situació d’insolvència podrà incórrer en responsabilitats legals i econòmiques.

    • Concurs necessari. La sol·licitud la presenta un dels creditors, o un altre interessat, i ha de fonamentar-se en algun fet revelador de la insolvència actual del deutor.

    Quines diferències hi ha entre un concurs de creditors voluntari i un concurs de creditors necessari?

    La principal diferència entre el concurs voluntari i el concurs necessari radica en els efectes sobre les facultats d’administració i disposició del deutor amb el seu patrimoni.

    En el concurs voluntari, el deutor manté la capacitat d’administració i disposició del patrimoni encara que amb la supervisió de l’administrador concursal. Ara bé, en cas que s’obri la fase de liquidació en el propi acte de declaració les facultats de l’administrador societari quedarien suspeses.

    En el concurs necessari el deutor perd la facultat de disposar i gestionar el seu patrimoni, que s’atribueixen íntegrament a l’administrador concursal.
    Excepcionalment el Jutge del Mercantil podrà modificar la regla anterior sempre que estigui degudament justificat.

    Encara tens dubtes?

    Aquests són només alguns punts rellevants del concurs de creditors.

    Si vols més informació sobre el procediment pots cridar-nos sense compromís. Un dels nostres advocats concursalistes t’atendran directament, sense intermediaris. T’assessorem davant qualsevol dubte que et sorgeixi.

    També pots trobar els nostres despatxos a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat o Barcelona. T’esperem!

    Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

      Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.