El concurs de creditors és una solució legal dirigida a solucionar els problemes de liquiditat. Serveix per a aquelles empreses que no poden fer front als seus deutes i pagaments a la data de venciment.

En aquest moment d’inestabilitat la solució no necessàriament ha de ser la liquidació i tancament de l’empresa. Un acord amb els creditors per a reduir o condonar els deutes podrà donar continuïtat al teu negoci.

successions i herències Barcelona

Et trobes en aquesta situació?

En ANTEO volem ajudar-te. El nostre equip d’advocats concursalistes estudiarà amb deteniment el teu cas. T’oferim assessorament personalitzat perquè puguis fer front a aquesta situació de crisi empresarial de la millor manera possible.

El nostre servei es basa en la transparència, diàleg i tracte pròxim amb el nostre client. És important fixar els objectius des de l’inici per a poder trobar, la solució més viable, eficaç i beneficiosa per als teus interessos.

Contacta la nostra assessoria per al concurs de creditors

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Sabies que existeixen dos tipus de concurs de creditors?

  En funció de qui sol·liciti el concurs de creditors podem diferenciar:

  Concurs de creditors voluntari. La sol·licitud la presenta el propi deutor que es troba en una situació d’insolvència, ja sigui actual o imminent. Pot ser que en el moment de presentació de la sol·licitud l’empresari no sigui insolvent, però ja prevegi que no podrà fer front als seus deutes en un termini curt de temps.

  El concurs voluntari és un deure per a l’empresari. Si no ho sol·licita en el termini de 2 mesos des que té coneixement de la situació d’insolvència podrà incórrer en responsabilitats legals i econòmiques.

  Concurs de creditors necessari. En aquest cas la sol·licitud de concurs la presenta un dels creditors, o un altre interessat, i ha de fonamentar-se en algun fet revelador de la insolvència actual del deutor.

  Quines diferències hi ha entre un concurs de creditors voluntari i un concurs de creditors necessari?

  La principal diferència entre el concurs voluntari i el concurs necessari radica en els efectes sobre les facultats d’administració i disposició del deutor amb el seu patrimoni.

  En el concurs voluntari el deutor manté la capacitat d’administració i disposició del patrimoni. Cal dir, que amb la supervisió de l’administrador concursal, sempre que no s’hagi obert la fase de liquidació en el propi acte de declaració de concurs. En aquest últim supòsit les facultats de l’administrador societari quedarien suspeses.

  En el concurs necessari el deutor perd la facultat de disposar i gestionar el seu patrimoni, que s’atribueixen a l’administrador concursal.

  Excepcionalment el Jutge del Mercantil podrà modificar la regla anterior sempre que estigui degudament justificat.

  Encara tens dubtes?

  Aquests són només alguns trets rellevants del concurs de creditors.

  Si vols més informació sobre el procediment pots cridar-nos sense compromís. Un dels nostres advocats concursalistas t’atendrà directament, sense intermediaris. T’assessorem davant qualsevol dubte que et sorgeixi.

  També pots trobar els nostres despatxos a Castelldefels, Cornellà, Esplugues de Llobregat o Barcelona. T’esperem!

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem