Anteo Gestió compta amb una àmplia trajectòria prestant serveis d’assessoria per a startups i emprenedors. Sens dubte, les noves empreses i els petits emprenedors compten amb el nostre suport. Perquè un bon treball de consultoria és clau per a l’èxit de qualsevol projecte empresarial.

assessoria startups

El nostre servei d’assessoria per a startups es centra fonamentalment en donar suport als emprenedors a posar en marxa el seu negoci trobant la forma jurídica que millor s’adeqüi als seus objectius o necessitats. En aquestes fases inicials d’una empresa és fonamental evitar despeses innecessàries.

A més, establir un pla financer i comptable és també essencial. A Anteo tindràs a la teva disposició als millors economistes, experts en l’assessoria d’empreses de recent creació. T’informarem sobre la necessitat de comptar amb socis inversors o bé prescindir-ne.

Les startups tenen particularitats i per això, el més indicat és comptar amb un servei d’assessorament personalitzat.

Contacta amb els nostres assessors d’startups

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  L’assessoria a emprenedors i startups o empreses de recent creació és una de les nostres especialitats.

  A Anteo ens encanta que joves i no tan joves es llancin a la creació d’empreses. Les startups són projectes d’empresa fruit de les ganes de créixer professionalment per part d’emprenedors inquiets. I en aquests projectes es bolquen innombrables emocions i somnis.

  Arribar a la rendibilitat amb una empresa de recent creació no és fàcil. I per aquest motiu, des d’Anteo Gestió oferim tot el nostre coneixement i experiència a aquestes persones somiadores. Per a les finances i el creixement d’una empresa és necessària la il·lusió. Però també ho és saber quan posar els peus a terra, analitzar dades i prendre mesures.

  Per tot això, des d’Anteo posem a la teva disposició el més complet servei d’assessoria per a startups i emprenedors. Ens agradaria formar part del teu projecte empresarial des del primer moment. Volem ajudar-te a tu i al teu equip a consolidar el teu negoci.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et cridem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.