Des del nostre despatx comptem amb una àmplia experiència assessorant emprenedors que volen iniciar el seu camí i elaborar un projecte. Aquestes petites empreses compten amb el nostre principal suport. Una bona gestió és la base per a aconseguir l’èxit en la teva empresa.

assessoria startups

Prestem un servei totalment personalitzat tenint en compte que cada situació d’empresa és diferent. El nostre principal objectiu és acompanyar al client durant la posada en marxa del negoci, perquè sàpiga amb coneixement els passos que ha de donar de manera adequada i sota la normativa vigent. Així mateix, evitem que tingui despeses innecessàries sempre tenint en compte els seus interessos.

Des de Anteo podràs elaborar i establir un pla financer per al teu negoci. Comptem amb un equip d’economistes professionals que t’ajudaran i t’assessoraran de la millor manera possible. T’informarem sobre la necessitat de comptar amb socis inversors o bé prescindir d’ells.

Contacta amb els nostres assessors d’startups

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  L’assessoria a emprenedors i startups o empreses de recent creació és una de les nostres especialitats.

  Des de Anteo ens apassiona ajudar a clients joves que lluiten per fer realitat els seus somnis i trobar una vida amb més qualitat econòmica. Ens encanta assessorar-los tenint en compte que són projectes en els quals es manifesten moltes emocions que ells mateixos ens transmeten.

  Perquè el projecte sigui el més rendible possible, posem a la teva disposició tots els nostres coneixements per als emprenedors. És important no perdre mai la il·lusió i ser conscient que tot projecte implica una quantitat econòmica per a poder començar-ho. Nosaltres fem perquè aquesta quantitat sigui el més rendible possible per a tu.

  Per tot això, des de Anteo posem a la teva disposició el més complet servei d’assessoria per a startups i emprenedors totalment personalitzat. Volem ser part del teu somni personal i ajudar-te a fer-ho realitat. T’assessorem a tu i al teu equip a consolidar el teu negoci.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.