Si estàs buscant una assessoria per a startups a Esplugues de Llobregat, has aterrat en el lloc correcte. En el nostre despatx trobaràs tot el suport que necessites per a posar en marxa el teu negoci. Hem estat assessors durant anys per a la creació de startups i comptem amb l’experiència que necessites.

assessoria startups

El servei que oferim als nostres clients és totalment personalitzat tenint en compte que cada negoci és diferent. T’assessorem en tot el que necessitis fer gust de nivell fiscal i sempre tenint en compte les teves necessitats. A més, t’informem sobre la millor forma jurídica que has de triar per al teu negoci i l’alguna cosa que també és molt important, t’ajudem a minorar les despeses.

Així mateix, gràcies a l’equip d’economistes experts amb els quals comptem, podràs establir un pla financer i comptable. Això és essencial si vols aconseguir l’èxit en la teva empresa. També et donarem tota la informació que necessites per a comptar amb socis inversors o bé prescindir d’ells.

Contacta amb els nostres assessors d’startups

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  L’assessoria a emprenedors i startups o empreses de recent creació és una de les nostres especialitats.

  Des del nostre despatx ens apassiona donar suport a l’inici dels projectes de joves emprenedors que aposten per una vida millor. T’assessorem perquè posis en marxa el negoci amb tot el que això comporta.

  Una de les coses que més ens importa és que el client estigui sempre content i satisfet amb el servei que li prestem. Per aquest motiu, treballem àrduament perquè els costos del projecte es rendibilitzin el màxim possible. És important tenir en compte que per a començar un projecte hauràs de disposar d’una certa quantitat econòmica.

  No t’ho pensis més i visita qualsevol dels nostres despatxos de Anteo Gestió i t’assessorarem encantats i sota la confiança. Volem ser part del teu projecte. Comença ja a complir els teus somnis.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.