Estàs buscant una assessoria per a startups a Cornellà? No busquis més, nosaltres t’ajudem. Comptem amb una llarga experiència acumulada durant anys assessorant joves emprenedors que desitgen dur a terme un projecte. Com a assessoria et donem les claus de tot el que necessitis saber per a posar en marxa el teu projecte. Una bona gestió és la clau per a l’èxit.

assessoria startups

Des de Anteo Gestió oferim un servei que es basa entre la confiança del client i l’assessor. El nostre focus principal és posar en marxa el projecte del client sota la normativa vigent. T’informem sobre la forma jurídica que més et convé i que més s’ajusti a les teves necessitats. T’ajudem a evitar les despeses innecessàries.

Des del nostre despatx comptaràs amb un equip expert economista que t’ajudarà a establir un pla financer. Gràcies a la nostra experiència en la creació d’empreses t’informarem de la necessitat que tindràs de comptar amb socis inversors o bé, que prescindeixis d’ells.

Les startups tenen particularitats i per això, el més indicat és comptar amb un servei d’assessorament personalitzat.

Contacta amb els nostres assessors d’startups

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  L’assessoria a emprenedors i startups o empreses de recent creació és una de les nostres especialitats.

  Anteo t’ofereix un servei totalment flexible i eficaç per a la creació de la teva empresa. Ens encanta bolcar-nos en aquesta mena de clients, tenint en compte que ens transmeten molta il·lusió per començar un canvi en les seves vides. Ens encanta acompanyar-te a fer realitat el teu somni.

  Un dels nostres objectius a l’hora de posar en marxa un negoci és aconseguir que sigui d’allò més rendible possible. És important que siguis conscient que no és una cosa fàcil, ja que tot projecte ha de disposar d’un capital per a poder desenvolupar-lo. Per aquest motiu, ens preocupem perquè aquesta quantitat sigui el més econòmica possible.

  Posem a la teva disposició un servei totalment complet per a emprenedors. Volem ser part del teu projecte. Deixa la teva confiança a les nostres mans i t’ajudarem en tot el que necessitis.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.