Estàs interessat en una assessoria per a protecció de dades i teletreball? Des de Anteo Gestió t’assessorem en la preparació de tota la documentació en matèria de protecció de dades. De manera que implementis el teletreball amb plenes garanties tant per a la teva empresa com per als teus treballadors.

El teletreball és una forma de treball l’ús del qual s’ha generalitzat a conseqüència de l’actual pandèmia. No obstant això, sembla que el teletreball ha vingut per a quedar-se. Pot ser compaginat amb el treball presencial, i molt probablement tindrà un acolliment rellevant per una gran part d’empreses. És per això que des de Anteo creiem necessari adaptar la normativa societària a aquesta nova situació. Evita contingències legals.

assessoria startups

Un dels principals esculls a salvar en aquesta forma de treball es troba en l’efectiva adaptació a la normativa reguladora de la Protecció de Dades Personals i seguretat de la informació de l’entitat, als efectes de la qual cal:

 • Definir una política específica per a situacions de mobilitat analitzant les necessitats concretes del responsable de tractament i els riscos particulars. S’ha de tenir en compte les formes d’accés remot triades, els tipus de dispositius vàlids i el nivell d’accés permès en funció dels perfils de mobilitat.
 • Definir les responsabilitats i obligacions que assumeixen les persones emprades.
 • Informar el personal de les principals amenaces per les quals poden veure’s afectats en treballar fora de l’empresa. Així mateix, informar de les possibles conseqüències d’aquestes amenaces.
 • El personal ha de signar un acord de teletreball que inclogui els compromisos adquirits en exercir les seves tasques en situació de mobilitat.
 • Utilitzar aplicacions i solucions de teletreball que ofereixin garanties i evitin l’exposició de les dades personals del personal, interessats i serveis corporatius de l’empresa.
 • Configurar periòdicament els equips i dispositius utilitzats en les situacions de mobilitat.
 • Monitorar els accessos realitzats a la xarxa corporativa des de l’exterior.

Contacta amb la teva assessoria per a protecció de dades i teletreball

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Modernitza el teu treball

  En Anteo som conscients de la necessitat d’assessorament en la matèria. Comptem amb un departament especialitzat en matèria de protecció de dades amb anys d’experiència. T’ajudem en l’adaptació de la teva empresa al teletreball.

  El nostre principal interès és ajudar-te en la modernització i el desenvolupament del teletreball d’una forma segura i t’assessorem en un projecte de futur perquè puguis aconseguir una millor optimització dels recursos de l’empresa.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.