Anteo Gestió oferim serveis d’assessoria per a empreses i corporacions. Cobrim totes les àrees de l’assessorament: assessoria fiscal, assessoria comptable, laboral, jurídica i assessoria financera i econòmica. Per a aquestes tasques, comptem amb un equip qualificat d’assessors professionals i advocats especialistes.

assessoria empreses

En primer lloc, hem de destacar que a Anteo comptem amb una àmplia trajectòria en l’assessoria per a empreses a Barcelona i el Baix Llobregat. Comptem amb un despatx al centre de Barcelona, un altre a Esplugues de Llobregat i dos despatxos professionals més a Castelldefels.

La nostra xarxa d’assessories ens permet donar un servei integral dins de l’assessorament a empreses i la consultoria professional. Disposem d’especialistes en assessorament a corporacions i empreses, així com personal per a l’administració i serveis de gestoria.

Per descomptat, en els nostres anys d’experiència, el nostre equip ha treballat amb empreses d’infinitat de sectors. Sempre, des d’una visió de negoci, busquem les solucions més sòlides per assessorar la teva empresa en la matèria necessària.

Contacta amb els nostres assessors d’empresa

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Assessoria per a empreses professional per aportar valor al teu negoci

A Anteo no concebem un servei de consultoria o assessorament que no aporti valor al negoci. Com a empresari, voldràs disposar d’especialistes en cada matèria per donar una resposta ràpida i eficaç a qualsevol qüestió que es possi al davant de la teva empresa. Per aquest motiu des d’Anteo hem dissenyat un sistema de treball en què els nostres assessors s’impliquen per oferir-te un servei personalitzat i de qualitat.

Si vols portar a la teva empresa al següent nivell, compta amb els nostres assessors per definir un bon mètode de treball. Descobreix els nostres serveis d’assessoria per a empreses i contacta amb nosaltres.