Des de Anteo Gestió oferim serveis d’assessoria per a empreses i corporacions. Cobrim totes les àrees de l’assessorament: assessoria fiscal, comptable, laboral, jurídica i assessoria financera i econòmica. Per a això, comptem amb un equip multidisciplinari i qualificat d’assessors professionals i advocats especialistes.

assessoria empreses

Comptem amb una àmplia trajectòria en el camp de l’assessoria per a empreses a Barcelona i el Baix Llobregat. Disposem d’un despatx en el centre de Barcelona, un altre a Esplugues de Llobregat i dos despatxos professionals més a Castelldefels.

La nostra xarxa d’assessories ens permet oferir un servei integral als nostres clients en l’àmbit de l’assessorament a empreses i la consultoria professional. Disposem d’especialistes en l’assessorament a corporacions i empreses, així com gestors i personal de suport.

En els nostres més de 30 anys d’experiència, el nostre equip ha treballat de la mà de nombroses empreses pertanyents a una infinitat de sectors. Treballem buscant sempre les solucions que més s’adaptin a tu i al teu negoci, tenint en compte tot tipus de circumstàncies tant externes com internes que puguin influir en el teu negoci i oferint-te sempre solucions específiques i mesures.

Contacta amb els nostres assessors d’empresa

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Assessoria per a empreses professional per aportar valor al teu negoci

  En Anteo no concebem un servei de consultoria o assessorament que no aporti valor al teu negoci. Com a empresari, voldràs disposar d’especialistes en cada matèria per a donar una resposta ràpida i eficaç a qualsevol qüestió que se’t presenti. Per aquest motiu, des de Anteo hem dissenyat un sistema de treball en el qual els nostres assessors s’impliquen de manera profunda en el teu negoci per a oferir-te un servei personalitzat i de qualitat.

  Si vols portar a la teva empresa al següent nivell, contacta amb els nostres assessors i descobreix tot el que Anteo pot oferir-te. Crida’ns o visita’ns en qualsevol de les nostres oficines de Barcelona, Castelldefels, Cornellà o Esplugues de Llobregat.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et cridem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.