Estàs interessat en una assessoria per a comptes anuals a Esplugues de Llobregat? Des de Anteo comptem amb l’experiència necessària per a oferir-te un assessorament totalment satisfactori.

Tenint en compte que enguany ha estat molt atípic i ho continua sent, s’han anat generant canvis respectius als terminis administratius en l’àrea mercantil. Tanmateix això, no eximeix de dipositar els Comptes Anuals en el Registre Mercantil als subjectes que per llei estan obligats a això.

gestoria autònoms

Si en el teu cas, tenen l’obligació de presentar els Comptes Anuals, és molt important que comptis amb el suport i assessorament d’un expert professional en aquest àmbit. És de vital importància que els Comptes Anuals es presentin dins dels terminis estipulats, ja que la seva presentació passat el termini pot derivar a una sanció que oscil·la entre els 1.200 i 60.000 euros. Presentar els Comptes Anuals de manera correcta i tenint en compte les modificacions legals evitarà qualsevol sanció que es pugui produir.

Contacta amb la teva assessoria per a comptes anuals a Esplugues de Llobregat

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Comptes anuals de l’exercici 2019

  Per tant i tenint en compte el panorama social en el qual estem sotmesos i tenint en compte, sobretot, els RD-Llei 8/2020 de 17 de març, i RD-Llei 19/2020 de 26 de maig, els terminis per a formular i aprovar els Comptes Anuals de l’exercici 2019 són:

  • De l’1 de juny de 2020 al 31 d’agost de 2020: Formulació dels Comptes Anuals.
  • Del 31 d’agost de 2020 al 31 d’octubre de 2020: Aprovació dels Comptes Anuals.
  • Fins al 30 de setembre de 2020: Legalització de Llibres Oficials.
  • El 30 de novembre de 2020: Data límit per a dipositar els Comptes Anuals.

  Vine al nostre despatx i t’assessorem en allò que necessitis. Assegura’t que els teus Comptes Anuals queden formulades, aprovades i presentades de manera correcta. Evita sancions. Contacta amb nosaltres en qualsevol de les nostres oficines i t’atendrem encantats. Estem situats a Barcelona, Cornellà, Esplugues o Castelldefels.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.