Estàs interessat en una assessoria per a comptes anuals a Castelldefels?

Som conscients que aquest any 2020 està sent totalment atípic a causa de la pandèmia produïda pel COVID – 19. Això ha produït canvis en els terminis administratius. Tanmateix, això no canvia que s’hagin de presentar els Comptes Anuals davant el Registre Mercantil.

El nostre equip de professionals experts en aquest tema t’ajudarà en funció de la teva empresa, nosaltres t’indiquem els comptes que hauràs de presentar.

gestoria autònoms

És molt important que tinguis en compte el temps que tens per a presentar els Comptes Anuals, perquè en el cas que no les presentessis o ho fessis fora del termini indicat, podria comportar a una sanció pel Registre Mercantil que oscil·la entre els 1.200 i els 60.000 euros. Per aquest motiu és molt important que sol·licitis l’assessorament que necessites per a això.

Contacta amb la teva assessoria per a comptes anuals a Castelldefels

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Comptes anuals de l’exercici 2019

  Per tot això, en virtut de la crisi sanitària en la qual ens hem vist embolicats, els terminis per a formular i aprovar els comptes anuals de l’exercici 2019 han quedat com es detallen a continuació:

  • De l’1 de juny de 2020 al 31 d’agost de 2020: Formulació dels Comptes Anuals.
  • Del 31 d’agost de 2020 al 31 d’octubre de 2020: Aprovació dels Comptes Anuals.
  • Fins al 30 de setembre de 2020: Legalització de Llibres Oficials.
  • El 30 de novembre de 2020: Data límit per a dipositar els Comptes Anuals.

  Nosaltres t’assessorem en tot el que necessitis, a més de forma professional perquè es presentin de manera correcta i dins dels terminis determinats. Evita les sancions. Visita’ns en qualsevol de les nostres seus a Barcelona, Castelldefels, Esplugues o Cornellà, estem a la teva disposició. Contacta’ns!

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.