Estàs interessat en una assessoria per a comptes anuals a Barcelona?

Som conscients que enguany ha estat molt atípic i han hagut canvis respecte als terminis administratius en l’àrea mercantil. Això, tanmateix, no eximeix de dipositar els Comptes Anuals en el Registre Mercantil als subjectes que per llei estan obligats a això.

gestoria autònoms

En el cas que estiguis obligat a dipositar les Quantes Anuals és important que siguis conscient que en el cas que la presents anés dels terminis estipulats, podria ser motiu de sanció. Aquesta sanció la imposa el Registre Mercantil i el seu cost econòmic va entre els 1.200 i 60.000 euros. Per tant, és molt important estar al corrent de totes les modificacions legals que es produeixen. Els Registres Mercantils no tenen la facultat de sancionar, és l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes qui pot imposar les multes.

Contacta amb la teva assessoria per a comptes anuals a Barcelona

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Comptes anuals de l’exercici 2019

  Per tant i tenint en compte el panorama social en el qual estem sotmesos i tenint en compte, sobretot, els RD-Llei 8/2020 de 17 de març, i RD-Llei 19/2020 de 26 de maig, els terminis per a formular i aprovar els comptes anuals de l’exercici 2019 han quedat tal com es detallen a continuació:

  • De l’1 de juny de 2020 al 31 d’agost de 2020: Formulació dels Comptes Anuals.
  • Del 31 d’agost de 2020 al 31 d’octubre de 2020: Aprovació dels Comptes Anuals.
  • Fins al 30 de setembre de 2020: Legalització de Llibres Oficials.
  • El 30 de novembre de 2020: Data límit per a dipositar els Comptes Anuals.

  Des de Anteo volem que t’asseguris i que quedi garantida la formulació, aprovació i presentació de manera correcta, perquè evitis una possible sanció. Nosaltres t’ajudem ha realitzar el procediment de manera correcta. Contacta amb nosaltres en qualsevol de les nostres oficines situades a Barcelona, Cornellà, Esplugues o Castelldefels, estem a la teva disposició.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.