La solidesa i el creixement han d’estar avalats per una adequada gestió financera. Per això, des d’Anteo posem a la vostra disposició un servei integral d’assessoria econòmica i financera. La nostra trajectòria en la consultoria de les finances en pimes és la garantia del teu èxit.

assessors financers

L’equip de consultors d’Anteo ofereix suport per a la planificació i implementació de pressupostos, definició i control d’objectius empresarials, estudis estratègics i anàlisi de rendibilitat.

Contribuir a la millora de les teus resultats constitueix el nostre major actiu. Els nostres serveis d’assessoria econòmica i consultoria financera abasten la planificació estratègica, el control intern comptable, sistemes de reducció de costos i reporting de gestió, entre d’altres.

Com és obvi, tota empresa vol optimitzar els seus recursos i facturar més com a negoci. Moltes vegades, els problemes que frenen el creixement estan en les bases de les estratègies financeres. Per aquest motiu, realitzar una consultoria de les finances de la pime és clau.

Posa’t en contacte amb nosaltres i comença a treure el màxim profit de la planificació financera per al teu negoci.

Contacta amb els nostres assessors financers

93 665 60 51Desitjo subscriure'm a la newsletter.
He llegit i accepto la Política de Privacitat*
He llegit i accepto els Termes i Condicions*

Assessoria econòmica i financera per a pimes

La consultoria financera es centra en una anàlisi profunda de l’economia de la pime en qüestió. Conèixer l’històric de dades sobre ingressos, despeses, inversions, etc. és bàsic per tenir la perspectiva suficient per planificar les modificacions necessàries.

Si volem que un negoci millori les seves finances caldrà traçar un pla d’acció i dur a terme les accions que aquest reflecteixi. El treball dels nostres assessors financers per a pimes consisteix a advertir els riscos i aportar solucions. Millorar l’economia d’una empresa és possible.

A través de l’anàlisi financera pot establir-se una gestió correcta dels recursos, però per a això cal conèixer el negoci i estar sempre al corrent. La implicació dels assessors econòmics és fonamental. Per això a Anteo oferim un servei d’assessoria financera totalment personalitzat per a cada pime.