La solidesa i el creixement han d’estar avalats per una adequada gestió financera. Per això, des de Anteo posem a la teva disposició un servei integral d’assessoria econòmica i financera. La nostra àmplia experiència i trajectòria en la consultoria de finances en pimes és la garantia del teu èxit.

assessors financers

L’equip de consultors de Anteo t’ofereix suport per a la planificació i implementació de pressupostos, definició i control d’objectius empresarials, estudis estratègics i anàlisis de rendibilitat.

Contribuir a la millora dels teus resultats constitueix el nostre principal objectiu. Els nostres serveis d’assessoria econòmica i consultoria financera abasten la planificació estratègica, el control intern comptable, sistemes de reducció de costos i reporting de gestió, entre altres.

Moltes vegades, els problemes que frenen el creixement estan en les bases de les estratègies financeres de les empreses. Per aquest motiu, realitzar una consultoria de les finances de la pime és clau per a optimitzar recursos i establir les bases d’un creixement empresarial sòlid.

Posa’t en contacte amb nosaltres i comença a treure el màxim profit de la planificació financera per al teu negoci.

Contacta amb els nostres assessors financers

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Assessoria econòmica i financera per a pimes

  El nostre servei de consultoria financera se centra en dur a terme una anàlisi profunda de l’economia de la teva empresa. Conèixer l’històric de dades sobre ingressos, despeses, inversions, etc. és bàsic per a tenir la perspectiva suficient per a planificar les modificacions necessàries.

  Si vols que el teu negoci millori les seves finances serà necessari traçar un pla d’acció i dur a terme les accions que aquest reflecteixi. El treball dels nostres assessors financers per a pimes consisteix a advertir riscos i defectes que puguin estar llastrant el desenvolupament de la teva empresa i aportar solucions concretes i viables.

  A través de l’anàlisi financera pot establir-se una gestió correcta dels recursos, però per a això és necessari conèixer de manera profunda el negoci. La implicació dels assessors econòmics és fonamental, per la qual cosa des de Anteo oferim un servei d’assessoria financera totalment personalitzat per a cada pyme.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.