Necessites una assessoria laboral a Castelldefels? Des de Anteo Gestió t’aconsellem sempre que comptis amb assessors especialitzats en l’àrea perquè duguin a terme els tràmits necessaris de la teva empresa en l’àmbit laboral. És molt important que comptis amb aquest servei ja que l’els principals actius d’una empresa és el capital humà. Nosaltres comptem amb un equip expert en l’àrea laboral que t’assessorarà en tot allò que necessitis.

assessors laborals

Des de Anteo t’oferim un servei totalment personalitzat, tenint en compte que cada negoci és diferent.

T’orientem i ajudem a instaurar la política retributiva, a triar el tipus de contracte i seguretat social més adequada per a cada situació i moment. Gestionem els tràmits entre els treballadors de la teva empresa i l’Administració perquè estiguis sempre al dia de les obligacions empresarials.

Treballem diàriament per a poder-te oferir una resposta el més ràpida possible davant els dubtes que et vagin sorgint. Amb nosaltres podràs estar tranquil i lliure de càrrecs.

Si encara no comptes amb una assessoria laboral de confiança, posa’t en contacte amb nosaltres i t’atendrem encantats.

Contacta amb la nostra assessoria laboral a Castelldefels

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Assessorament en matèria laboral per a empreses, autònoms i particulars

  Gràcies a l’equip multidisciplinari amb el qual comptem en Anteo, podrem donar-te un servei integral en l’àrea. Laboralment, assessorem tant empreses, com a autònoms o particulars.

  Nosaltres ens ocupem de tota mena de tràmits com per exemple: l’elaboració de contractes, alta en la Seguretat Social, negociació de convenis, entre molts altres. Deixa a les nostres mans l’àrea laboral i despreocupa’t dedicant tot el temps necessari a l’impuls del teu negoci.

  Davant qualsevol dubte que et sorgeixi, no dubtis a posar-te en contacte amb els nostres especialistes i t’atendrem sense problema.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.