A Anteo comptem amb un equip d’advocats d’herències a Barcelona i el Baix Llobregat que ofereixen serveis legals de proximitat. Sens dubte, el moment d’enfrontar-se als tràmits d’una herència és complicat i les persones busquen professionals de confiança amb els quals es puguin sentir còmodes durant el procés. Des de Anteo tenim això molt clar, i per això, nosaltres t’acompanyem i assessorem per a intentar escurçar els temps i que hagis de dedicar-li el menor temps possible.

successions i herències Barcelona

Els nostres advocats experts en tot el referent a testaments, successions i herències i la seva fiscalitat et poden atendre en la ubicació que et resulti més pròxima. Tenim despatxos en les localitats de Barcelona, Esplugues de Llobregat, Cornellà i Castelldefels. La nostra àmplia experiència en aquesta àrea legal és la garantia que necessites per a confiar en el nostre equip.

A més, pots posar-te en contacte amb els nostres especialistes en successions i herències de manera online o telefònica per a la teva màxima comoditat. Després de sol·licitar-te la documentació necessària, estudiarem el teu cas minuciosament i, abans de començar amb els tràmits, t’oferirem tot l’assessorament necessari.

Com a assessors legals, entenem que la millor manera de garantir una adequada successió dels béns del causant als hereus és mitjançant l’atorgament d’un testament. Si bé, hi ha la possibilitat que el finat no hagués atorgat el mateix, per a això la llei preveu la successió intestada, que regula qui són els successors dels seus béns i la forma en què han de transmetre’s.

Contacta amb els nostres especialistes en herències i successions a Barcelona i el Baix Llobregat

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Testaments, successions i herències a Barcelona

  Des de Anteo, creiem que és important realitzar una planificació del patrimoni personal i garantir la successió dels hereus mitjançant l’atorgament d’un testament per a així disposar en vida el destí dels teus béns i drets. El nostre equip d’advocats expert en dret de successions podrà assessorar-te en aquesta planificació successòria i la realització de testaments.

  Litigis en herències i successions

  Fins i tot, malgrat haver planificat la successió correctament, a vegades els hereus entren en conflicte. Ocasionalment es detecten errors en els testaments que els invaliden, o simplement els hereus no estan d’acord amb el repartiment de l’herència. Davant aquestes situacions, els nostres assessors podran intervenir a través d’una mediació professional. T’assessorarem amb el ferm propòsit de complir amb l’última voluntat del mort i de trobar un punt d’entesa entre els hereus per a evitar situacions que perjudiquin l’entorn familiar.

  Herències a Catalunya

  Catalunya, com altres autonomies, té particularitats quant a la seva legislació successòria. En concret, la legislació catalana estableix que els descendents directes, és a dir, els fills, tenen dret a la crida “legítima”. A Catalunya, la legítima està constituïda per 25% de l’import net dels béns de la persona morta, que serà adjudicada als hereus directes a parts iguals.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.