En Anteo podràs trobar l’assessorament que necessites. Comptem amb un equip d’advocats experts en aquest àrea. Podràs visitar-nos en els nostres despatxos situats a Cornellà, Castelldefels Barcelona i Esplugues de Llobregat. Comptem amb l’experiència en els procediments d’herències, testaments i pactes successoris.

Som conscients de la complexitat d’aquests procediments, per això, t’oferim un servei personalitzat en el qual estudiarem el teu cas detingudament i ens ajustarem a les teves necessitats. Et donem tota la confiança que necessites. Ens fem responsables de dur a terme el procediment que necessitis perquè hagis de dedicar-li el menor temps possible. Treballem des de la professionalitat i la confiança amb els nostres clients.

successions i herències Barcelona

Com hem comentat anteriorment comptem amb diversos despatxos. De manera que, podràs visitar-nos en aquell despatx que quedi més pròxim a la teva localitat. En qualsevol d’ells trobaràs l’ajuda i assessorament que necessites. Comptem amb l’experiència acumulada durant anys en els temes de testaments, successions, herències i la seva fiscalitat. T’ajudem en tot el que necessitis des de la confiança.

A més de poder visitar-nos per a comunicar-te amb nosaltres també pots fer-ho a través dels formularis de contacte de la nostra web o bé, per via telefònica. En resum, el que et resulti més còmode. Una vegada sol·licitis la nostra ajuda i obtinguem tots els documents necessaris, començarem per un estudi del teu cas i a partir d’aquí t’oferirem un servei personalitzat i ajustant-nos sempre a les teves necessitats.

La millor manera perquè el procediment d’herències es dugui a terme correctament és a través de l’atorgament d’un testament. En el cas que no sigui així, la llei regula qui són els hereus i la forma en la qual s’haurà de tramitar. No ho pensis més i contacta amb nosaltres per a assessorar-te al més aviat possible. T’atenem encantats.

Contacta amb els nostres advocats d’herències a Esplugues de Llobregat

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Testaments, successions i herències a Esplugues de Llobregat

  Perquè la successió dels hereus es porti correctament a cap a través d’un testament, és molt important que es planifiqui el patrimoni personal. Nosaltres t’ajudem i assessorem amb els nostres advocats experts en aquesta branca del dret.

  Litigis en herències i successions

  En múltiples ocasions els hereus entren en conflicte perquè es detecten errors en els testaments, no és el que s’esperava o no estan conforme amb el repartiment d’aquesta herència. Nosaltres intervenim donada aquesta situació. Mediem de manera professional perquè l’última voluntat del mort es pugui complir de la forma més ètica i correcta.

  Moltes vegades sorgeixen conflictes entre els hereus, perquè no estan d’acord amb les reparticions, perquè hi ha errors en els testaments o per altres motius. Per això és molt important un mediador amb experiència perquè l’última voluntat de la persona morta es pugui dur a terme de la millor forma possible. Nosaltres mediem de manera professional tenint sempre en compte els interessos dels nostres clients.

  Herències a Catalunya

  En el cas de Catalunya, la legislació successòria té les seves particularitats. Els descendents directes són els fills. I la legítima es basa en el 25% de l’import net dels béns del difunt. Pel que l’herència quedarà repartida a parts iguals.

  Podem ajudar-te perquè la repartició es dugui a terme amb ètica i professionalitat. El nostre advocats t’assessoraran gràcies al coneixement en legislació autonòmica que han adquirit per la seva formació i experiència contínua en aquesta branca. Contacta ja amb nosaltres i comença a despreocupar-te.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.