Des dels nostres despatxos comptem amb un equip d’advocats d’herències a Castelldefels i el Baix Llobregat. Un equip professional i format per a ajudar-te davant situacions en les quals es tramiten gestions on s’adquireix una herència. Som conscients de la complexitat que això requereix. Per aquest motiu, t’oferim tot el servei que necessites des de la confiança. T’acompanyem i assessorem durant tot el procés perquè hagis de dedicar-li el menor temps possible.

successions i herències Barcelona

Comptem amb diversos despatxos situats a Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Barcelona i Cornellà. En qualsevol de les nostres localitats trobaràs l’assessorament que necessites en referència a testaments, successions, herències i la seva fiscalitat. Comptem amb l’experiència necessària per ajudar-te en el que necessitis des de la confiança.

També pots contactar amb nosaltres a través de la web, per telèfon o bé de forma presencial. Tria la forma que més s’ajusti a la teva comoditat. Un cop sol·licitis la nostra ajuda i s’hagi presentat la documentació que necessitem, ens posarem en marxa, estudiarem el teu cas i abans de començar ajustarem l’assessorament a les teves necessitats.

Com a equip d’assessors legals, considerem que la millor manera de garantir la successió dels béns del causant als hereus és mitjançant l’atorgament d’un testament. En el cas que no fos així, la llei preveu la successió intestada que regula qui són els successors dels seus béns i la forma en què s’han de transmetre. No ho pensis més, assessora’t amb els nostres advocats d’herències a Castelldefels i al Baix Llobregat.

Contacta amb els nostres advocats d’herències a Castelldefels i al Baix Llobregat

93 665 60 51  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Testaments, successions i herències a Castelldefels

  És de vital importància realitzar una planificació del patrimoni personal per a garantir la successió dels hereus mitjançant un testament. Gràcies a la nostra experiència en aquesta branca del dret podem ajudar-te en tot el que necessitis per a planificar-lo de manera correcta i que adquireixis els béns.

  Litigis en herències i successions

  En múltiples ocasions els hereus entren en conflicte perquè es detecten errors en els testaments, no és el que s’esperava o no estan conforme amb el repartiment d’aquesta herència. Nosaltres intervenim donada aquesta situació. Mediem de manera professional perquè l’última voluntat del mort es pugui complir de la forma més ètica i correcta.

  Herències a Catalunya

  En el cas de Catalunya, la legislació successòria té les seves particularitats. Els descendents directes són els fills. Aquesta legítima es constitueix pel 25% de l’import net del béns de la persona que ha mort. A partir d’aquí, els hereus directes han d’adjudicar aquesta herència a parts iguals.

  El nostre equip d’advocats experts en herències a Castelldefels i el Baix Llobregat podran ajudar-te en tot el que necessitis. Gràcies al coneixement en legislació autonòmica que han adquirit per la seva formació i experiència contínua en aquesta branca. Deixa’t assessorar per un despatx d’advocats especialitzats en successions, herències i testaments.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.