Si estàs interessat en l’assessorament d’un advocat d’herències i testaments a Castelldefels, des de Anteo podem oferir-te’l. Comptem amb l’experiència acumulada al llarg dels anys assessorant clients en la gestió d’una herència o testament de manera correcta. Així mateix, ajudem al client a resoldre qualsevol dubte que li sorgeixi al llarg del procediment. Compta amb un expert per a això i gestiona la teva herència correctament, evitaràs qualsevol problema que pugui sorgir entre els hereus.

Advocat d'herències i testaments

HERÈNCIES

Per a gestionar la teva herència pots contactar amb nosaltres a través de la nostra web, xarxes o correu electrònic. Pots cridar-nos si ho prefereixes o venir presencialment en qualsevol de les nostres oficines en diferents localitats. Però abans de començar amb el procediment del testament o l’herència és important que:

 • En la mesura que sigui possible, indaguis sobre els béns i drets integren l’herència (propietats immobiliàries, assegurances de vida del difunt, accions, comptes bancaris, etc.).
 • Així mateix, és convenient que estiguis al corrent de si el causant tenia deutes pendents que puguin ser repercutides als hereus.

Indaguis i t’informis prèviament sobre els béns i drets que s’integren en l’herència (propietats immobiliàries, assegurances de vida del difunt, accions, comptes bancaris, etc.).

Contacta amb el teu advocat d’herències i testaments a Castelldefels

936 65 60 51
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  TESTAMENTS

  Des de Anteo som conscients de la necessitat de comptar amb el suport d’un advocat d’herències i testaments a Castelldefels. Per aquest motiu, nosaltres un equip d’advocats experts que són professionals en aquest àmbit. Amb el seu assessorament, t’asseguraràs d’evitar problemes respecte a la repartició dels béns. Agilita i tramita la teva herència correctament. Deixa’ns assessorar-te i evita qualsevol impediment per a l’adjudicació d’aquesta herència. Evita judicis innecessaris i fes les coses de la forma més correcta possible.

  Els nostres advocats t’aconsellaran en la redacció de les clàusules del teu testament i analitzaran totes les possibles conseqüències legals.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.