Estàs interessat en un advocat de divorcis i separacions?

Si estàs immers en un procés de separació o de divorci, o decidit a iniciar-lo, en Anteo trobaràs advocats matrimonialistes amb una àmplia experiència que t’assessoraran durant tot procediment, inclosa la fase de negociació. Estudiem minuciosament el teu cas, i t’assessorem de manera personalitzada tenint en compte tant les necessitats econòmiques com les personals, familiars i circumstancials, entenent que la delicadesa d’aquesta mena de processos transcendeix el pla econòmic.

És important en aquests procediments formalitzar la liquidació del patrimoni, en el seu cas, de manera que no sigui onerosa fiscalment per a cap de les parts implicades, per la qual cosa el nostre despatx posa especial atenció en aquest aspecte perquè no tingui lloc aquest perjudici.

sucesiones y herencias Barcelona

Anteo compta amb un elenc d’advocats amb una àmplia experiència en divorcis i separacions. T’informarem de tots els teus drets, de la possibilitat d’iniciar un procés de mediació, de les necessitats de negociació, pensions, custòdies, compensacions, etc. Ja sigui de mutu acord o a través d’un procediment contenciós, compta amb els nostres especialistes en dret de família.

Contacta amb el teu advocat de divorcis i separacions

936 65 60 51
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  Serveis d’assessorament

  Des de Anteo t’oferim un servei integral sigui com sigui la teva situació:
  Parelles de fet

  • Separacions
  • Divorcis amistosos o de mutu acord
  • Nul·litat matrimonial
  • Procediments de mediació familiar
  • Mesures prèvies
  • Modificació de mesures
  • Execució de les mesures
  • Incompliment de mesures pactades
  • Separacions o divorcis litigiosos

  Anys d’experiència formant-nos en l’àmbit del dret familiar ens han permès adquirir els coneixements necessaris per a minimitzar els possibles riscos que suposa un procés judicial.

  Per a poder oferir-te un tracte pròxim, disposem de despatxos a Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Castelldefels. Crida’ns o visita’ns en qualsevol de les nostres oficines, o, si ho prefereixes, deixa’ns el teu telèfon. Nosaltres et cridem!

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.