Estàs interessat en un advocat de divorcis i separacions a Esplugues de Llobregat?

Si actualment estàs pensant a dur a terme un divorci o una separació, és recomanable que acudeixis a un expert que t’assessori en el procediment de manera correcta i tenint en compte les lleis vigents. Des de Anteo trobaràs un equip d’advocats experts matrimonialistes que compten amb una llarga experiència acumulada durant tots aquests anys. Per a nosaltres la satisfacció del client és el primer, per això sempre t’assessorarem des de la confiança i tenint en compte tot tipus de necessitats com les econòmiques, personals, familiars, circunstaciales, etc.

És important en aquests procediments formalitzar la liquidació del patrimoni, en el seu cas, de manera que no sigui onerosa fiscalment per a cap de les parts implicades, per la qual cosa el nostre despatx posa especial atenció en aquest aspecte perquè no tingui lloc aquest perjudici.

sucesiones y herencias Barcelona

Des del nostre despatx trobaràs l’assessorament que necessites per a aquest procediment tan delicat. Som coneixedors d’aquest àmbit pel que et mantindrem informat de tots els drets que et pertanyen, de les negociacions, pensions, compensacions, entre altres. T’assessorem sigui de mutu acord o a través d’un procediment contenciós, comptaràs amb els nostres especialistes en dret de família.

Contacta amb el teu advocat de divorcis i separacions a Esplugues de Llobregat

936 65 60 51
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  Serveis d’assessorament

  Des de Anteo t’oferim un servei integral sigui com sigui la teva situació:
  Parelles de fet

  • Separacions
  • Divorcis amistosos o de mutu acord
  • Nul·litat matrimonial
  • Procediments de mediació familiar
  • Mesures prèvies
  • Modificació de mesures
  • Execució de les mesures
  • Incompliment de mesures pactades
  • Separacions o divorcis litigiosos

  Des de Anteo treballem de manera professional, per això hem adquirit els coneixements necessaris perquè els processos judicials suposin el menor risc.

  Per a poder oferir-te un tracte pròxim, disposem de despatxos a Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Castelldefels. Pots visitar-nos en l’oficina que més et convingui o bé posar-te en contacte amb nosaltres cridant-nos, a través de la nostra web o deixant-nos el teu telèfon i et cridem nosaltres mateixos.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.