Estàs interessat en un advocat de divorcis i separacions a Cornellà?

Si vols separar-te o divorciar-te des de Anteo podem assessorar-te en aquest procediment tan delicat. Comptem amb un equip d’advocats matrimonialistes amb una àmplia experiència en l’àrea i un gran coneixement. T’acompanyem des del principi a la fi del procediment, incloent la negociació. El nostre primer pas per a assessorar-te serà analitzar la teva situació i tenir en compte les necessitats econòmiques i personals.

És de vital importància que en aquests procediments es formalitzi la liquidació del patrimoni, de manera que no afecti fiscalment a cap dels cònjuges o parts implicades. Evita qualsevol problema de futur.

sucesiones y herencias Barcelona

Gràcies al nostre equip d’advocats experts matrimonialistes, podem oferir-te un servei personalitzat i des del nostre coneixement. Com a client, estaràs informat de tots els teus drets, de la negociació, custòdies, entre altres. T’assessorem ja sigui mutu acord o a través d’un procediment contenciós. Així mateix, podràs comptar amb els nostres especialistes en dret de família.

Contacta amb el teu advocat de divorcis i separacions a Cornellà

936 65 60 51
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  Serveis d’assessorament

  Des de Anteo t’oferim un servei integral sigui com sigui la teva situació:
  Parelles de fet

  • Separacions
  • Divorcis amistosos o de mutu acord
  • Nul·litat matrimonial
  • Procediments de mediació familiar
  • Mesures prèvies
  • Modificació de mesures
  • Execució de les mesures
  • Incompliment de mesures pactades
  • Separacions o divorcis litigiosos

  Anys d’experiència formant-nos en l’àmbit del dret familiar ens han permès adquirir els coneixements necessaris per a minimitzar els possibles riscos que suposa un procés judicial.

  Per a poder oferir-te un tracte pròxim, disposem de despatxos a Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Castelldefels. Crida’ns o visita’ns en qualsevol de les nostres oficines, o, si ho prefereixes, deixa’ns el teu telèfon. Nosaltres et cridem!

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.