Estàs interessat en un advocat de divorcis i separacions a Castelldefels?
En el cas que decideixis dur a terme una separació o divorci, Anteo pot ajudar-te a dur a terme el procediment de manera correcta i professional. El nostre equip d’experts matrimonialistes compta amb una llarga experiència assessorant en aquests procediments. A més, t’acompanyem de principi a fi incloent la negociació. Els nostres advocats t’assessoraran de manera personal i sempre tenint en compte les teves necessitats tant econòmiques com personals.
Per a finalitzar correctament un procediment de separació o divorci és molt important formalitzar la liquidació de patrimoni perquè no hi hagi cap contratemps fiscal cap a cap de les parts implicades.
 Neteja
sucesiones y herencias Barcelona

Des de Anteo t’assessorem en tot el procediment de separació o divorci. Els nostres advocats matrimonialistes analitzaran la teva situació per a oferir-te un servei totalment personalitzat i tenint en compte les teves necessitats. T’informarem de tots els drets que tens, custòdies, negociacions, entre altres. Així mateix, podràs comptar amb els nostres especialistes en dret de família.

Contacta amb el teu advocat de divorcis i separacions a Castelldefels

936 65 60 51
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  Serveis d’assessorament

  Des de Anteo t’oferim un servei integral sigui com sigui la teva situació:
  Parelles de fet

  • Separacions
  • Divorcis amistosos o de mutu acord
  • Nul·litat matrimonial
  • Procediments de mediació familiar
  • Mesures prèvies
  • Modificació de mesures
  • Execució de les mesures
  • Incompliment de mesures pactades
  • Separacions o divorcis litigiosos

  Gràcies al nostre coneixement en el dret familiar i a la nostra formació durant anys, podem minimitzar qualsevol risc que suposi un procés judicial.

  Per a poder oferir-te un tracte pròxim, disposem de despatxos a Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Castelldefels. Podràs cridar-nos o visitar-nos presencialment en qualsevol de les nostres oficines, o, si ho prefereixes, deixa’ns el teu telèfon i et cridarem encantats.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.