Estàs interessat en un advocat de divorcis i separacions a Barcelona?

Des del nostre despatx podem ajudar-te. Som coneixedors i experts en l’àmbit de les separacions i els divorcis. Comptem amb un equip d’advocats experts matrimonialistes que compten amb l’experiència que necessites per a dur a terme aquest procediment tan delicat. Nosaltres t’acompanyem i assessorem de principi a fi, incloent també la negociació. Abans de començar el procediment realitzarem una anàlisi per a tenir en compte les necessitats econòmiques i personals que hi ha.

Per a dur a terme una separació o divorci és molt important que es formalitzi correctament la liquidació del patrimoni i evitar així, qualsevol afectació fiscal de les parts implicades. Evitem qualsevol problema que pugui donar-se en el futur.
Neteja

sucesiones y herencias Barcelona

Des del nostre despatx vetllem per la satisfacció del client. Per això, t’oferim un servei totalment personalitzat i des de la confiança. Gràcies al nostre equip d’advocats experts matrimonialistes podem assessorar-te amb total satisfacció. T’informarem de tots els drets que tens i d’altres aspectes com la mediació, les custòdies, la negociació, entre altres. Així mateix, podràs comptar amb els nostres especialistes en dret de família.

Contacta amb el teu advocat de divorcis i separacions a Barcelona

936 65 60 51
  Deseo suscribirme a la Newsletter de Anteo.
  He leído y acepto la Política de Privacidad*
  He leído y acepto los Términos y condiciones*

  Serveis d’assessorament

  Des de Anteo t’oferim un servei integral sigui com sigui la teva situació:
  Parelles de fet

  • Separacions
  • Divorcis amistosos o de mutu acord
  • Nul·litat matrimonial
  • Procediments de mediació familiar
  • Mesures prèvies
  • Modificació de mesures
  • Execució de les mesures
  • Incompliment de mesures pactades
  • Separacions o divorcis litigiosos

  Des de Anteo minimitzem sempre els riscos que pugui comportar un procés judicial gràcies al nostre coneixement en el sector adquirit durant anys. T’oferim un tracte totalment pròxim i personalitzat. Podràs visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines situades a Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat i Castelldefels. Crida’ns o visita’ns en qualsevol de les nostres oficines, o, si ho prefereixes, deixa’ns el teu telèfon. Nosaltres et cridem!

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.