Necessites un advocat de concursal a Esplugues de Llobregat? Des de Anteo comptem amb un equip d’advocats especialitzats en la matèria concursal. Portem anys assessorant clients en aquest àrea i som conscients de la importància d’anar acompanyat per un advocat concursal en moments d’insolvència del teu negoci. Per això, ens oferim per a poder assessorar-te i buscar una solució pràctica i eficient davant la situació. Les nostres oficines se situen al Baix Llobregat.

advocat Castelldefels

 

Els nostres despatxos es reparteixen pel Baix Llobregat concretament a Castelldefels, Barcelona, Esplugues de Llobregat o Cornellà. Tria el teu despatx més pròxim i deixa que t’assessori el nostre equip d’advocats experts.

Ens esforcem diàriament per a oferir als nostres clients un servei professional i satisfactori. Des del nostre despatx abordarem les situacions d’insolvència que es vagin donant. Sempre des de la professionalitat i tant des d’un punt de vista procedimental com extrajudicial. Això es dóna mitjançant acords de pagaments o de refinançament.

L’equip que t’assessori té una llarga experiència i un gran coneixement jurídic i empresarial per poder ajudar-te en tot allò que necessitis. Comença ja a frenar problemes futurs i posa’ls una solució pràctica i eficient.

Contacta si necessites un advocat de concursal a Esplugues de Llobregat

936656051  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Dret Concursal

  Permet adoptar les solucions que evitin o minimitzin les conseqüències d’una insolvència patrimonial pròpia o de tercers. Deixa t’ajudem en tot allò que ens concerneix. Comença ja a prendre decisions i posar solucions.

  Reforma concursal

  És important tenir en compte que amb la llei aprovada el 28 d’abril es van prendre mesures processals per a fer front al Coronavirus. L’objectiu principal d’aquesta llei és agilitar els procediments concursals, en el cas de les PIMES, entre altres. Aquesta llei frena l’acumulació de l’activitat empresarial.

  Finalment, recordar-vos que en aquests temps convulsos que vivim, s’ha aprovat el Reial decret llei 16/2020, de 28 d’abril. Aquesta llei a través de la qual s’aprova el text refós de la Llei Concursal (TRLC). La qual cosa suposa la derogació de l’anterior, per la qual cosa temporalment conviuran totes dues normes.

  Veuen a visitar-nos i posa-li una solució a la teva situació. Nosaltres ens ocupem.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.