Si estàs interessat en un advocat de concursal a Cornellà, des de Anteo podem assessorar-te. Comptem amb un equip professional d’advocats amb amplis coneixements en la matèria concursal. Oferim els nostres serveis a Barcelona i el Baix Llobregat. Des de la nostra assessoria som tenim l’experiència i som conscients de la complexitat que suposa el no poder continuar amb un negoci per situació d’insolvència. Així mateix, dels tràmits que això comporta. És per això, que oferim la nostra ajuda i assessorament. Amb el nostre equip d’advocats especialitzats en el dret mercantil i concursal podràs estar més tranquil. El nostre objectiu principal és exposar-li al client solucions econòmiques i pràctiques basades en la nostra experiència.

advocat Castelldefels

Ens trobem en diferents localitats. Podràs comptar amb un advocat de concursal a Cornellà, Barcelona, Esplugues de Llobregat o Castelldefels, on estan situades les nostres seus. Tria aquella que et sigui més pròxima.

La nostra obstinació per oferir-li als clients la millor solució integral tenint en compte les seves necessitats, ens fa abordar les situacions d’insolvència tant en el punt de vista procedimental (concurs de creditors), com des del punt de vista extrajudicial. Això es dóna mitjançant acords de pagaments o de refinançament.

El nostre equip d’experts combina la formació jurídica i els coneixements en el sector empresarial i financer. Amb la nostra experiència, podem avançar-nos als problemes i oferir-vos solucions. Tot això es dóna, tant per a les necessitats dels creditors com dels deutors.

Contacta amb el nostre bufet d’advocats a Cornellà

90 006 01 16  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Dret concursal

  El dret concursal té com a objectiu reduir o directament evitar les conseqüències d’una insolvència patrimonial o de tercers. El nostre equip d’advocats farà possible que les conseqüències siguin minimitzades.

  Reforma concursal

  Cal destacar que el Reial decret ha aprovat la Llei 16/2020, el dia 28 d’abril. Una Llei que es fonamenta a reduir les mesures tant processals com organitzatives, per a fer-li front al COVID-19. L’objectiu principal és agilitar els procediments concursals, sent el cas de les Pimes, evitar el col·lapse de l’activitat empresarial, entre altres. Així mateix, també s’ha aprovat el Reial decret legislatiu 1/2020, del dia 5 de maig. En aquest s’aprova el text refós de la Llei Concursal (TRLC). La qual cosa suposa la derogació de l’anterior, per la qual cosa temporalment conviuran totes dues normes.

  Si necessites un assessor de dret concursal a Cornellà no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’atendrem encantats.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.