Si estàs interessat en un advocat de concursal a Castelldefels, has aterrat en el lloc perfecte. Des del nostre despatx comptaràs amb un equip d’advocats experts i amb amplis coneixements en matèria concursal. Ells, t’ofereixen els seus serveis a Barcelona i al Baix Llobregat. Des de Anteo tenim consciència del complicat que pot resultar abandonar el teu negoci per la situació d’insolvència que li acompanya. Per aquest motiu volem assessorar-te i ajudar-te en tot el que necessitis per a poder-te oferir solucions pràctiques i econòmiques.

advocat Castelldefels

Respecte a l’advocat de concursal a Castelldefels, podràs triar-lo entre els nostres diferents despatxos que trobaràs en les diferents localitats com Barcelona, Esplugues de Llobregat, Castelldefels o Cornellà. Visita’ns presencialment en el despatx que et quedi més pròxim.

En el nostre afany d’oferir una solució integral a les vostres necessitats, abordem les situacions d’insolvència tant des del punt de vista procedimental com des del punt de vista extrajudicial. Això es dóna mitjançant acords de pagaments o de refinançament.

El nostre equip d’assessors compta amb un gran coneixement jurídic i empresarial amb el que podran assessorar-te davant qualsevol dubte o tràmit que necessitis gestionar. Ens anticipem als problemes que es puguin donar en un futur.

Contacta si necessites un advocat de concursal a Castelldefels

900060116  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Dret Concursal

  Permet adoptar les solucions que evitin o minimitzin les conseqüències d’una insolvència patrimonial pròpia o de tercers. El nostre equip d’advocats t’ajudarà perquè es compleixin aquestes solucions.

  Reforma concursal

  És important tenir en compte que amb la llei aprovada el 28 d’abril es van prendre mesures processals per a fer front al Coronavirus. L’objectiu principal d’aquesta llei és agilitar els procediments concursals, en el cas de les PIMES, entre altres. Aquesta llei evita que hi hagi un cúmul de l’activitat empresarial. Així mateix i de manera paral·lela es va aprovar el 5 de maig una llei Finalment, recordar-vos que en aquests temps convulsos que vivim, s’ha aprovat el Reial decret llei 16/2020, de 28 d’abril. Aquesta llei a través de la qual s’aprova el text refós de la Llei Concursal (TRLC). La qual cosa suposa la derogació de l’anterior, per la qual cosa temporalment conviuran totes dues normes.

  Per a qualsevol dubte que et sorgeixi no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’ajudarem en tot el que necessitis.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.