Si estàs interessat a un advocat de concursal a Barcelona, ens encantaria assessorar-te en qualsevol de les nostres oficines de Barcelona o el Baix Llobregat. En Anteo disposem d’un equip d’advocats entusiastes i amb amplis coneixements en matèria concursal.

Som conscients de la dificultat d’haver d’enfrontar-se a la impossibilitat de donar continuïtat a un negoci per una situació d’insolvència. També som conscients de la complexitat dels tràmits que suposa liquidar una empresa. És per aquest motiu que t’oferim anar de la mà d’un despatx multidisciplinari i dinàmic de professionals compost per advocats especialitzats en dret concursal i mercantil, que t’ajudarà i assessorarà en tot moment.

El nostre objectiu? Trobar solucions pràctiques i econòmiques per als nostres clients, sempre des de la transparència i relació directa amb aquests. Solament d’aquesta manera és possible aconseguir les metes que ens proposem.

advocat Castelldefels

Som un despatx caracteritzat pel tracte pròxim que tenim als nostres clients, i que aconseguim acostant-nos a ells a través de les nostres seus a Barcelona, Esplugues, Esplugues de Llobregat, Cornellà i Castelldefels.

En el nostre afany per oferir als nostres clients una solució integral a les seves necessitats, abordem les situacions d’insolvència tant des del punt de vista procedimental (concurs de creditors), com des del punt de vista extrajudicial (mitjançant acords de pagaments o de refinançament).

Els nostres professionals combinen una excel·lent formació jurídica amb un extens coneixement del teixit empresarial i financer. D’aquesta manera, podem anticipar-nos als vostres problemes i oferir-vos un assessorament a l’altura de les circumstàncies, que tingui en compte tant les necessitats dels creditors com dels deutors.

Contacta si necessites un advocat de concursal a Barcelona

900060116  Desitjo subscriure'm a la newsletter.
  He llegit i accepto la Política de Privacitat*
  He llegit i accepto els Termes i Condicions*

  Dret Concursal

  El dret concursal permet, a través dels concursos de creditors, adoptar solucions que evitin o minimitzin les conseqüències d’una insolvència patrimonial pròpia o de tercers. El nostre equip d’advocats especialitzat estarà encantat de poder assessorar-te en el marc d’un procediment concursal.

  Reforma concursal

  Finalment, cal recordar que en aquests temps convulsos que vivim, s’ha aprovat el Reial decret llei 16/2020, de 28 d’abril. Aquesta llei es basa en mesures processals i organitzatives per a fer front al COVID-19 en l’àmbit de l’Administració de Justícia.

  Un dels objectius que persegueix aquest decret és l’agilitació de procediments concursals en el cas de petites empreses, la figura del reconvenio, etc., de tal manera que evitin el col·lapse de l’activitat empresarial. Paral·lelament, s’ha aprovat el Reial decret legislatiu 1/2020, de 5 de maig. a través del qual s’aprova el text refós de la Llei Concursal (TRLC). La qual cosa suposa la derogació de l’anterior, per la qual cosa temporalment conviuran totes dues normes. Els nostres advocats concursals han estudiat amb deteniment aquests canvis i estan més que capacitats per a assessorar-vos en aquest nou marc jurídic.

  Si necessites un assessor de dret concursal a Barcelona o el Baix Llobregat no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’atendrem encantats.

  Dóna’ns el teu telèfon i nosaltres et truquem

   Desitjo subscriure'm a la Newsletter de Anteo.